Tromgeroffel en trompetgeschal want op 16 oktober is het eindelijk zo ver… Netwerk Film heropent zijn deuren! Hieronder alvast de titels voor oktober en november. Tickets koop je vanaf nu op onze site via de knop "TICKETS", want ook dat is nieuw, of gewoon contactloos aan de avondkassa, als de voorstelling niet uitverkocht is. Netwerk Film is terug en we kijken er zo naar uit om je gauw weer te mogen begroeten. Tot snel!

A Perfectly Normal Family

van Malou Reymann

persfoto-919-a-perfectly-normal-family-still-7

Met Mikkel Boe Følsgaard, Jessica Dinnage, Kaya Toft Loholt, Hadewich Minis

DK – 96’

Deens gesproken – Nederlands/Frans ondertiteld

Film speelt om 17u & om 20u

Een liefdevolle en subtiele film over omgaan met je transgender vader.

Wanneer Emma’s vader vertelt dat hij voortaan als vrouw door het leven wil gaan, is zijn jongste dochter totaal uit het lood geslagen. Thomas verandert daarna in Agnete: een vrouw met zwierige jurken die opeens niet meer van voetbal lijkt te houden. Wie is deze nieuwe vader? Kan Emma deze Agnete überhaupt nog zo noemen? Het veilige gezinsleven dat ze kende, komt op losse schroeven te staan en de hechte vader-dochterband verandert voorgoed.

Regisseuse Malou Reymann kijkt in de film terug op haar eigen jeugd in de late jaren negentig, toen ze als elfjarige de transitie van haar vader meemaakte.

ihkv Holebifilmfestival

file

Tickets koop je op onze site via de knop "TICKETS" (rechts boven).

Heb je nog een oude filmkaart? Neem ze mee naar de film en ruil ze aan de kassa om tot cadeaubonnen, deze kan je daarna gebruiken om online je ticket te reserveren.