Dit jaar bouwen we Netwerk Film verder uit tot dé arthouse cinema van Aalst en omstreken. We behouden wat jullie nu al koesteren – de intieme sfeer en het aantrekkelijke filmaanbod – en we veranderen wat beter kan. In de toekomst kiezen we volop voor meer comfort, hogere technische kwaliteit én een uitgebreider programma. In afwachting slaan we tijdelijk ons kamp op in een ander plekje in het gebouw van Netwerk Aalst. Eens de verbouwingen achter de rug zijn, komen we thuis in ons vernieuwd filmhuis!

Binti + workshop vloggen door regisseur

van Frederike Migom

Binti

Met Bebel Tshiani, Mo Bakker, Joke Devynck en Baloji

BE – 90’

Nederlands gesproken

Vanaf 8 jaar

Een universeel verhaal over een kind dat wordt beroofd van haar capaciteit om toekomstplannen te maken

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met Elias z'n mama, zodat ze in het land kunnen blijven.

Kinderen kunnen al vloggend hun dromen waarmaken. Zoals Binti, die het recht opeist om te dromen, net zoals haar leeftijdsgenoten. Binti is een Vlaamse jeugdfilm van Frederike Migom met o.a. Bebel Tshiani Baloji (Binti), Mo Bakker (Elias), Joke Devynck (mama Elias), Baloji (papa Binti), Tatyana Beloy en Aboubakr Bensaihi.

Workshop

Al vloggend wil Binti de wereld verbeteren. Zo maakt ze met Elias geëngageerde vlogs voor ‘Red de Okapi Club’, en eist ze via sociale media het recht op om te dromen, net zoals haar leeftijdsgenoten.

In deze workshop ontdek je hoe je een waardevolle impact kan creëren met vloggen. Je maakt een slogan van iets dat je wil aanpassen in je naaste omgeving. Vervolgens ga je aan de slag met camera, en maak je een geëngageerde vlog.

Frederike Migom, de regisseur van de film Binti, begeleidt deze workshop.

Praktisch

9:00 opvang

10:00 - 11:30 Film Binti

12:00 Broodjeslunch

13:00 - 16:00 Workshop

16:00 - 17:00 opvang

Prijs film + workshop + lunch = 20 €

leeftijd: 8-10 jaar

*
*
*
* Verplicht veld
Reserveer een plaats