Dit jaar bouwen we Netwerk Film verder uit tot dé arthouse cinema van Aalst en omstreken. We behouden wat jullie nu al koesteren – de intieme sfeer en het aantrekkelijke filmaanbod – en we veranderen wat beter kan. In de toekomst kiezen we volop voor meer comfort, hogere technische kwaliteit én een uitgebreider programma. In afwachting slaan we tijdelijk ons kamp op in een ander plekje in het gebouw van Netwerk Aalst. Eens de verbouwingen achter de rug zijn, komen we thuis in ons vernieuwd filmhuis!

Ontbijtfilm - Mirai

van Mamoru Hosoda

5314-mirai-hd-08

JP - 98'

Japans gesproken, Nederlands ondertiteld

vanaf 8 jaar

Een cinematografische dikke knuffel voor het hele gezin

De verwende kleuter Kun vindt het niet fijn dat hij een zusje krijgt. Wanneer hij ontdekt dat hun achtertuin een magische tijdreispoort is, begint Kun met zijn kleine zus - uit de toekomst - aan een reis doorheen de tijd. Hij komt in contact met een heleboel familieleden en leert hoe hij een echte grote broer kan worden.

Een verbluffend mooie animatiefilm met een onwaarschijnlijk oog voor detail. Deze boeiende doorlichting van complexe gezinsstructuren, is intiem van toon maar overweldigend en groots in z’n uitvoering. Een prachtige voortzetting van de Japanse anime-traditie.

De bekroonde, Japanse regisseur Mamoru Hosoda is een van Japans meest invloedrijke tekenfilmmakers. Mirai werd geselecteerd voor de Quinzaine op Cannes.

PRAKTISCH

Elke derde zondag van de maand is er een ontbijtfilm i.s.m. de Gezinsbond

Ontbijt 9:30

Film 10:30

Gelieve duidelijk bij je reservatie te vermelden voor hoeveel volwassenen/kinderen je ontbijt wenst te reserveren of enkel een plaatsje in de filmzaal.

Prijs ontbijt + film: 8 € (kinderen) / 12 € (volwassenen)

Prijs film zonder ontbijt: 4,5 € (kinderen) / 6 € (volwassenen)

Deze ontbijtfilm werd georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond. file

*
*
*
* Verplicht veld
Reserveer een plaats