Dit jaar bouwen we Netwerk Film verder uit tot dé arthouse cinema van Aalst en omstreken. We behouden wat jullie nu al koesteren – de intieme sfeer en het aantrekkelijke filmaanbod – en we veranderen wat beter kan. In de toekomst kiezen we volop voor meer comfort, hogere technische kwaliteit én een uitgebreider programma. In afwachting slaan we tijdelijk ons kamp op in een ander plekje in het gebouw van Netwerk Aalst. Eens de verbouwingen achter de rug zijn, komen we thuis in ons vernieuwd filmhuis!

Liebe in den Gängen

van Thomas Stuber

Liebeindengangen

met Franz Rogowski en Sandra Hüller

DE - 125’

Duits gesproken - Nederlands, Frans ondertiteld

FILM START OM 20U

Een melancholische en originele romance die zich afspeelt in de supermarkt.

In deze bitterzoete komedie ontdekt de introverte Christian liefde, vriendschap, en een nieuwe en mysterieuze wereld in de gangen van de groothandel waar hij aan het werk gaat.   De verlegen Christian vindt een job als rekkenvuller in een groothandel. Een nieuwe wereld gaat voor hem open: een eigenaardig, maar warm universum. Christian maakt al snel deel uit van de familie onder de collega’s, en valt bovendien als een blok voor Marion van de snoepafdeling. Ze flirten tijdens hun vluchtige pauzes aan de koffieautomaat, maar Marion is getrouwd. En wanneer ze op een dag plots niet meer komt opdagen, dreigt Christian in een diep zwart gat te vallen.

Liebe in den Gängen verdient een plekje bovenaan uw boodschappenlijstje. Om een oude supermarktslogan te parafraseren: u keert tevreden terug.

*
*
*
* Verplicht veld
Reserveer een plaats