Dit jaar bouwen we Netwerk Film verder uit tot dé arthouse cinema van Aalst en omstreken. We behouden wat jullie nu al koesteren – de intieme sfeer en het aantrekkelijke filmaanbod – en we veranderen wat beter kan. In de toekomst kiezen we volop voor meer comfort, hogere technische kwaliteit én een uitgebreider programma. In afwachting slaan we tijdelijk ons kamp op in een ander plekje in het gebouw van Netwerk Aalst. Eens de verbouwingen achter de rug zijn, komen we thuis in ons vernieuwd filmhuis!

Lost Highway

van David Lynch

6434-lost-highway-01-copyright-suzanne-tenner

met Bill Pullman, Patricia Arquette, John Roselius

FR – 134’

Engels gesproken, Nederlands en Frans ondertiteld

Verdwalen als nooit tevoren met deze gerestaureerde cult classic

In David Lynch’ zwoeldonkere Lost Highway gaat de werkelijkheid gruwelijk aan de haal met de fantasie, of is het andersom? Maak zelf een duistere reis langs de verloren snelweg, met identiteitsverwisseling als houvast.

Lost Highway is de bewerking van de noir-klassieker Kiss Me Deadly van Robert Aldrich, maar dan met nóg fatalere vrouwen en nóg mysterieuzere gebeurtenissen dan het origineel. Lynch omschreef zijn vertelling over een overspelige jazzmuzikant die verdacht wordt van de moord op zijn vrouw als een 'meeslepend onderzoek naar parallelle identiteitscrises in een wereld waarin het begrip tijd gevaarlijk buiten controle is geraakt'.

Naast Pullman is ook Patricia Arquette te zien, met een bijrol voor oud-Black Flag-punkzanger Henry Rollins.

*
*
*
* Verplicht veld
Reserveer een plaats