Zomerfilm Aalst schotelt je elke zomer de strafste arthouse films voor in openlucht. De bijzondere omstandigheden zorgen ervoor dat het dit jaar een unieke editie wordt. Samen met Stad Aalst, De Werf - Aalst, Utopia Aalst, Cirk! Aalst, Kunstoevers, Biensoigné en Cinema lanceren we KOER&TOER. Zo bieden we een antwoord op de cultuurhonger van de Aalstenaars. Geniet in augustus van 11 filmparels rond liefde, familie en spektakel.

Once Upon A Time In Hollywood

van Quentin Tarantino

1*6aKwmK9bNMSvyh2el1zBGg

Met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino

US - 161'

Engels gesproken, Nederlands ondertiteld

Film start om 22u

Hommage aan de nadagen van het Gouden Hollywood-tijdperk.

Prijs: 2 euro, Uitpas 1,5 euro

Quentin Tarantino's Once Upon a Time in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.

QT’s beste sinds ‘Pulp Fiction’! Humo - ★★★★✰

Kwispelstaarten tot aan de apotheose. De Morgen - ★★★★

'Once upon a Time in Hollywood' is Tarantino's beste film sinds 'Jackie Brown'. Focus Knack - ★★★★

Deze film is onderdeel van KOER&TOER. Vanaf 30 juli geniet je 5 weekends lang van een gevarieerd programma op de prachtige binnenKOER van de Pupillen aan de Graanmarkt in Aalst. Een samenwerking van De Werf, Utopia, CIRK!, Kunstoevers, Biensoigné, Cinema en Netwerk Aalst.