Tromgeroffel en trompetgeschal want op 16 oktober is het eindelijk zo ver… Netwerk Film heropent zijn deuren! Hieronder alvast de titels voor oktober en november. Tickets koop je vanaf nu op onze site via de knop "TICKETS", want ook dat is nieuw, of gewoon contactloos aan de avondkassa, als de voorstelling niet uitverkocht is. Netwerk Film is terug en we kijken er zo naar uit om je gauw weer te mogen begroeten. Tot snel!

Première Le Châlet

van Isaak Roeland

nieuw + hert

BE - 15'

Nederlands gesproken

Film speelt om 16u & om 20u

*Première Aalsterse kortfilm

Ewald is een jager die midden in het bos leeft. Zijn hobby is taxidermie, hij zet de dieren op die hij gedood heeft. Hij woont in een kleine hut waarin hij zijn collectie van opgezette dieren bewaard. Ewald haalt vooral zijn plezier en geluk uit het jagen. Na vele jaren is hij toe aan vernieuwing. Hij interesseert zich meer en meer in de anatomie van de mens, zijn ultieme droom is dan ook om er een op te zetten. Hij verlangt terug naar het unieke gevoel dat hij verkreeg bij het opzetten van zijn eerste dier. Hij denkt dit gevoel terug te kunnen opwekken door het opzetten van een mens.

Dit is de eerste kortfilm van de Aalsterse regisseur Isaak Roeland. Deze film werd op de meest duurzame en ecologische wijze gedraaid. Hij heeft onder andere gebruik gemaakt van natuurlijk lichtinval en heeft op de set geen netstroom gebruikt. Ook de attributen, kledij ... zijn tweedehands. De filmmuziek is gemaakt door de Aalsterse muzikant Zeno Van Mulders.

Tickets voor deze film zijn gratis via "TICKETS" (rechts boven).