Maatregelen voor een veilig bezoek

De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en ons team zijn belangrijk voor Netwerk Aalst. Op deze pagina vind je altijd de laatste info over de maatregelen die Netwerk Aalst neemt om je een veilig bezoek garanderen.

1. Bezoek op afspraak

We zijn momenteel volop bezig met de opening van 22 mei. Bezoek de nieuwe tentoonstelling Citoyenne Reprise van Jeremiah Day, word deel van Gardens of Netwerk en ontdek wat de MAKERS van de cinema ons in de toekomst zullen brengen. Tickets reserveer je hier.

2. Individuele bezoekers of met je huisgenoten

Individuele bezoekers zijn welkom, samen met de personen waarmee ze onder één dak leven of hun knuffelcontacten. Groepsrondleidingen en events gaan voorlopig niet door.

3. Het bezoek van de tentoonstelling

Onze onthaalmedewerker informeert je bij aankomst over het verloop van je bezoek. Ook tijdens je bezoek kan je steeds bij onze medewerkers terecht met je vragen. We voorzien extra informatie over de tentoonstelling en de maatregelen in ons gebouw. Alle informatie kan je ook raadplegen via onze website.

Je kan de tentoonstelling in alle rust bezoeken, maar we vragen je om je bezoek te beperken tot één uur. We doen ons uiterste best om je de tentoonstelling maximaal te laten beleven. Sommige kunstwerken nodigen uit tot een aanraking, dat laten we momenteel niet toe.

4. Veiligheid

We voorzien ontsmettende handgel op verschillende plaatsen in het gebouw en de ruimtes worden regelmatig schoongemaakt. Het dragen van een mondmasker is verplicht.