Maatregelen voor een veilig bezoek

Aangepaste openingsuren

De veiligheid en gezondheid van de bezoekers en ons team zijn belangrijk voor Netwerk Aalst. Een bezoek aan Netwerk Aalst kan voorlopig enkel op afspraak. We hebben ook aangepaste openingsuren. Op deze pagina vind je altijd de laatste info over de maatregelen die Netwerk Aalst neemt om je een veilig bezoek garanderen.

1. Bezoek op afspraak

De tentoonstelling Occupie Paradit kan je bezoeken op vrijdag en zaterdag van 13:00u tot 18:00u. Je kan je bezoek starten op 13:00u, 14:00u, 15:00u, 16:00u of 17:00u. Zo garanderen we minstens 15 m2 per bezoeker per tijdslot.

We vragen je vooraf je ticket te reserveren: dat kan via een e-mail naar info@netwerkaalst.be of telefonisch via het nummer 053 70 97 73. Betaal bij voorkeur via de Bancontact-app. Wil je toch ter plaatse een ticket kopen, informeer je dan vooraf goed over de beschikbaarheid van het aantal tickets. De bookshop is open, ook hier vragen we je om cashloos te betalen. Het café blijft voorlopig nog gesloten.

2. Individuele bezoekers of met je huisgenoten

Individuele bezoekers zijn welkom, samen met de personen waarmee ze onder één dak leven. Groepsrondleidingen en events gaan voorlopig niet door.

3. Het bezoek van de tentoonstelling

Onze onthaalmedewerker informeert je bij aankomst over het verloop van je bezoek. Ook tijdens je bezoek kan je steeds bij onze medewerkers terecht met je vragen. Per verdieping voorzien we één zaalwachter. Daarnaast voorzien we extra informatie over de tentoonstelling en de maatregelen in ons gebouw. Alle informatie kan je ook raadplegen via onze website of via je smartphone door een QR-code te scannen.

Je kan de tentoonstelling in alle rust bezoeken, maar we vragen je om je bezoek te beperken tot één uur. We doen ons uiterste best om je de tentoonstelling maximaal te laten beleven. Sommige kunstwerken nodigen uit tot een aanraking, dat laten we momenteel niet toe. Onze zaalwachters zullen je vriendelijk verzoeken om niets aan te raken.

4. Veiligheid

We voorzien ontsmettende handgel op verschillende plaatsen in het gebouw en de ruimtes worden regelmatig schoongemaakt. De balie is voorzien van een scherm in plexiglas, dat is veilig voor jou als bezoeker maar ook voor onze medewerkers. Het dragen van een mondmasker is niet verplicht maar bevelen we ten zeerste aan.