Oooh

Een groepstentoonstelling van Kunstwerkt, Stichting IJsberg, Z33 en Netwerk Aalst

NNN Fabriek riep beeldend kunstenaars op om op zoek te gaan naar verwondering. Bijna 1.000 kunstenaars zonden hun werk in en maakten zo kans om deel te nemen aan de groepsexpo Oooh. Netwerk Fabriek, de nieuwe pijler binnen Netwerk Aalst slaat hiervoor de handen in elkaar met Kunstwerkt, samen met Stichting IJsberg en Z33.

Meesters in verwondering

Kunstenaars zijn meesters in verwondering: ze verruimen en verfrissen onze blik op de wereld rondom ons. Oooh roept beeldende kunstenaars in Vlaanderen en Brussel op om te tonen wat hen verwondert. Een schilderij, beeldhouwwerk, tekening, video of textielwerk,... alle disciplines kunnen. "Kunst houdt ons allen bezig," zegt curator artistiek directeur Pieternel Vermoortel, "het zit veel dichter op de huid dan we wel durven denken. Dromen en verbeelden - het zijn gaven die we niet mogen onderschatten om aan de toekomst van morgen te werken."

Drie tentoonstellingen na selectie door professionele curatoren

De drie curatoren (Jan Moeyaert, Pieternel Vermoortel en Annelies Thoelen) bogen zich de afgelopen periode meermaals over de inzendingen. Het sterk werk dat geselecteerd werd, doet alvast uitkijken naar de drie unieke groepsexpo's, die samen maar liefst 110 kunstenaars tentoonstellen.

Ontdek het op de drie locaties tijdens de volgende periodes:

  • Stichting IJsberg in Damme: 10 juli – 20 september 2020
  • Z33 in Hasselt: 29 augustus – 8 november 2020
  • Netwerk Aalst: 3 oktober – 6 december 2020

Plan je bezoek

Vrije toegang. Oooh kan je bezoeken van donderdag tot zondag van 13 tot 18u. We zijn gesloten op zaterdag 1 november.

Reserveer je ticket >

Maatregelen voor een veilig bezoek >