Vakantieaanbod

Voor kinderen & jongeren

Kunstfabriek 1.0

nieuw! Kunstfabriek@home in paasvakantie

Door het Coronavirus moesten wij Kunstfabriek in de paasvakantie annuleren. Gelukkig is creativiteit immuun voor het virus en brengen we Kunstfabriek gewoon naar je thuis, in de vorm van creatieve en exclusieve video-workshops: Kunstfabriek@home!

Het enthousiaste das Kunst-team creëert zelf geproduceerde video-workshops waarmee jouw kind thuis tijdens de paasvakantie aan de slag gaat. Op het einde van de week verbinden we alle deelnemers met elkaar en organiseren we een virtueel toonmoment op onze sociale media.

Kunstfabriek@home is er voor iedereen in Vlaanderen van 6 tot en met 12 jaar. Deelnemers krijgen iedere avond van elke weekdag in de paasvakantie de twee video-workshops in hun mailbox: ééntje voor in de voormiddag en één voor de namiddag.

PRAKTISCH

 • Inschrijven kan telkens tot 17u de dag vooraf. Let op - wie al ingeschreven was voor Kunstfabriek in de paasvakantie hoeft dit niet te doen.
 • Prijs is €5 per dag voor de twee workshops
 • Iedere avond van elke weekdag in de vakantie ontvang je per mail de twee videoworkshops
 • Er is enkel nood aan huis-, keuken- en tuinmateriaal dat je meestal al in huis hebt. Je ontvangt tijdig het materiaallijstje.
 • De kinderen werken zelfstandig: de ouder helpt enkel bij het verzamelen van materiaal en het klaarzetten van de videoworkshop
 • Deel het eindresultaat met de hashtag #Kunstfabriekathome!

Kunstfabriek in de zomer

Een week lang samen kunst maken, dat is waar Kunstfabriek 1.0 voor staat. Een werkplek voor speels en artistiek experiment met low-tech materiaal

Tijdens de schoolvakanties staan verschillende jonge kunstenaars en een team enthousiaste vrijwilligers van Das Kunst een hele week klaar met een grote gereedschapskist, een heleboel materiaal en een hoofd vol maffe ideeën om kinderen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Vreemde voertuigen timmeren uit hout, theater maken met plakband en krijt, experimenteren met wilde schildertechnieken of animatiefilmpjes maken met piepschuim, geen idee is te gek! Laat je fantasie de vrije loop en creëer samen met je fabrieksmaatjes en vindingrijke begeleiders elke dag de meest wonderlijke dingen.

We creëren, spelen en stellen ons werk tentoon. Wanneer de week erop zit, is iedereen welkom om mee te genieten van het resultaat tijdens het toonmoment.

VOOR WIE:

Kinderen van het 1ste tot en met het 6de leerjaar.

WANNEER:

 • WORDT KUNSTFABRIEK@HOME- Paasvakantie 2020 van maandag 6 t.e.m. vrijdag 10 april
 • Zomervakantie 2020 van maandag 6 t.e.m. vrijdag 10 juli
 • Zomervakantie 2020 van maandag 24 t.e.m. vrijdag 28 augustus

Inschrijven kan ook per dag. Steeds van 9:00 tot 16:00 uur. Er is opvang voorzien van 8:30 - 17:00 uur.

PRIJS:

25 euro per dag. Als je recht hebt op een verhoogde tegemoetkoming, mail dan naar info@daskunst.be

INSCHRIJVEN

Interesse? Schrijf je in op de website van Das Kunst.

REKKER Studio: ontdek de cineast in jezelf

De Rekker Studio sluit zijn deuren tijdens de paasvakantie. Geen nood, we publiceren tips & trics om je eigen filmpje te maken. Je vind een korte handleiding op onze facebookpagina. Post zeker je resultaat! We zijn benieuwd. Van ons YouTubekanaal maken we een platform met tips en tricks om zelf filmpjes te maken.

Voor meer informatie in verband met je geannuleerde inschrijving kan je terecht bij hallo@rekker.be. Voor meer informatie ivm je geannuleerde inschirjving kan je terecht bij hallo@rekker.be

Droom je ervan zelf een animatiefilm te maken? Leer de geheimen van filmtaal en ontdek alle kneepjes van stop motion animatie. In groep verzinnen jullie een verhaal, gieten het in een scenario, werken de personages grafisch uit, verfilmen alles en voegen geluid toe.

Benieuwd hoe het eraan toe gaat?

Op het einde van een filmkamp gaat je creatie in première! Daarna kan je je film met de wereld delen via ons YouTubekanaal!

VOOR WIE Kinderen van 8 tot 12 jaar.

WANNEER

 • GEANNULLEERD - Paasvakantie 2020 van maandag 6 t.e.m. vrijdag 10 april (10+, €125)
 • GEANNULLEERD - Paasvakantie 2020 van dinsdag 14 t.e.m. vrijdag 17 april (8+, €100)
 • Zomervakantie 2020 van maandag 6 t.e.m.vrijdag 10 juli (10+, €125)
 • Zomervakantie 2020 van maandag 24 t.e.m. vrijdag 28 augustus (10+, €125)

INSCHRIJVEN