Vakantieaanbod

voor kinderen en jongeren

REKKER Studio: ontdek de cineast in jezelf

De puntjes van de nieuwe REKKER stop motion studio in Netwerk Aalst staan eindelijk op de i. We nodigen je dan ook van harte uit voor de officiële opening op zaterdag 5 september 2020. Om 11u kan je coronaproof aanschuiven voor de vertoning van de nieuwste REKKER films, en daarna gooien we de deuren open en de camera’s aan!

Kinderen van 6 tot 12 kunnen gratis en voor niks komen proeven van de verse animatiefilmstudio. We werken natuurlijk wel met een beperkt aantal deelnemers, maar je kan elk uur aansluiten voor een nieuw animatie-avontuur. Om het veilig te houden, vragen we je om vooraf te reserveren.

Smaakt het animeren achteraf naar meer, kan je altijd meedoen met een meerdaags REKKER filmkamp in Netwerk Aalst. Vanaf 5 september staat het nieuwe aanbod online en kan je inschrijven via onze website, dus kom alvast een kijkje nemen om te zien wat je zoal kan verwachten… Tot dan!

Benieuwd hoe het eraan toe gaat?

De Zomer van BAZART

In Aalst is De Zomer van BAZART er voor iedereen van 6 tot 12 jaar. Riete en Lotte dompelen je van 27 tot 31 juli onder in laagdrempelige en speelse activiteiten rond kunst en cultuur in Netwerk Aalst. Boterhammenkunst, dansen met stoepkrijt, muziek componeren bij stomme film tijdens De Zomer van BAZART kan het allemaal!

Meer info en inschrijvingen >