Walk and Talk

ontdek de expo van Imogen Stidworthy samen met de curatoren

Piet Mertens, Pieternel Vermoortel en Nav Haq geven een rondleiding doorheen de tentoonstelling van Imogen Stidworthy, Dialogues with People [...]. Piet Mertens en Pieternel Vermoortel cureerden samen deze tentoonstelling in Netwerk Aalst. Nav Haq is curator in MuHKA. Momenteel bereidt hij de groepstentoonstelling AMBERES voor, met werk van Imogen Stidworthy, die opent op 7 juni.

Op zondag 16 juni gidst Piet Mertens jullie rond, tijdens het zomerfeest Sunny Side Up.

Nav Haq geeft zondag 23 juni een rondleiding met aansluitend een aperitief.

Vrijdag 28 juni is het de beurt aan Pieternel Vermoortel. 

Dialogues with People [...]

Imogen Stidworthy legt zich toe op de vraag hoe onze kijk op onszelf en onze sociale relaties vorm krijgt wanneer woorden falen. Welke andere vormen van betekenis en communicatie ontstaan aan de grenzen van de taal?

Dialogues with People [...] is de tweede iteratie van deze tentoonstellingsvorm van sequentiële loops, die Imogen Stidworthy samen met WKV Stuttgart bedacht voor haar huidige werk naar de grenzen van taal. De eerste iteratie van deze tentoonstelling, met een andere constellatie van kunstwerken, liep van 27 oktober 2018 tot 13 januari 2019 in de Württembergischer Kunstverein in Stuttgart.

Praktisch

  • Reserveer op voorhand je plaats.
  • Piet Mertens - zondag 16 juni om 14:00
  • Nav Haq - zondag 23 juni om 11:00
  • Pieternel Vermoortel - vrijdag 28 juni om 18:00
  • De rondleidingen van Pieternel Vermoortel en Piet Mertens gebeuren in het Nederlands en die van Nav Haq in het Engels.

Vragen of inschrijven? Mail naar info(at)netwerkaalst.be of bel 053 70 97 73