film

All films

Boekvoorstelling DESOLAAT

door fotograaf Iwein De Keyzer

Text only available in Dutch. Read more about Netwerk Fabriek.


Iwein De Keyzer, 1985 (BE) – Fotograaf en visueel kunstenaar, vertaalt het herkenbare naar het ongeziene. Hij wandelt je de stad door, legt fotograferend vast wat er is, maar vaak niet wordt gezien. Beelden die desoriënteren en bevreemden, die vragen om een verscherpt bewustzijn, vaak vastgelegd in het halfduister.

Hij toont een onopgemerkte werkelijkheid en stelt daarmee onze gewoontes weer scherp. Want de wegen die we nemen, nemen we zo vaak blindelings en haastig, opkijken hoort daar niet bij. Zelfs de tijdsgeest heeft daar geen tijd meer voor. Zijn beelden confronteren ons daarmee en doen een mens uit zijn rol van achteloze passant vallen.

Met het DESOLAAT toont hij een selectie van zijn eerlijkste straatbeelden. Niets in de handen, niets in de mouwen, gewoon de realiteit zoals die juist over haar eigen voeten viel – net toen niemand keek.

Zaterdag 5 september om 14.00u stelt Iwein De Keyzer DESOLAAT voor.
VOLZET


Warning: foreach() argument must be of type array|object, null given in /data/sites/web/e-tceterabe/subsites/netwerkaalst.be/wp-content/themes/netwerkaalst/template-parts/part-tickets-film.php on line 2