Inside Out Aalst fotoproject

Kijk Aalst in de ogen

Vind jij ook dat iedereen erbij hoort in Aalst? Dat iedereen uniek is en dat die eigenheid juist een meerwaarde vormt voor de stad? Met het Inside Out project willen we die Aalsterse diversiteit vieren. Laat je fotograferen en ondersteun dit statement met jouw portret!

Het Inside Out Project is een internationaal participatief kunstproject. Meer dan 400.000 mensen in 138 landen deden al mee. Het project geeft gemeenschappen een stem door portretten op een publieke plek tentoon te stellen. In Aalst brengen we een verbindende boodschap over diversiteit, inclusie en zelf-expressie.

𝗙𝗼𝘁𝗼𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲𝗻

  • op 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟴 𝗺𝗲𝗶 𝘃𝗮𝗻 𝟭𝟰𝘂 𝘁𝗼𝘁 𝟭𝟳𝘂 bij Netwerk Aalst 𝘞𝘦𝘭𝘬𝘰𝘮 𝘰𝘱 𝘋𝘢𝘨 𝘷𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘉𝘶𝘳𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘢𝘳𝘬𝘫𝘦 𝘳𝘦𝘤𝘩𝘵𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘕𝘦𝘵𝘸𝘦𝘳𝘬 𝘈𝘢𝘭𝘴𝘵
  • op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟲 𝗷𝘂𝗻𝗶 bij Netwerk Aalst - meer info volgt

Er komen nog andere fotomomenten bij op andere locaties - klik op aanwezig bovenaan dit evenement om op de hoogte te blijven van alles updates!

De portretten worden genomen door Abdallah Awad, Alejandra Rogghé Pérez en Liliana Simôes.

𝗘𝘅𝗽𝗼

De portretten zullen bevestigd worden aan de buitenmuur van Netwerk Aalst. Het resultaat zal vanaf 19 september te bezichtigen zijn.

𝗗𝗲𝗲𝗹 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗼𝗽𝗿𝗼𝗲𝗽

Ben je enthousiast over dit project? Deel de oproep en nodig iedereen uit om mee te doen! #𝗶𝗻𝘀𝗶𝗱𝗲𝗼𝘂𝘁𝗮𝗮𝗹𝘀𝘁

Lees hier alles over het Inside Out Project: https://www.insideoutproject.net/en/

We houden rekening met de geldende coronamaatregelen. Draag een mondmasker en hou de nodige afstand.

Dit initiatief kwam tot stand door de projectgroep ‘Inside Out Aalst’ met omkadering van Netwerk Aalst, Agentschap Integratie en Inburgering Oost-Vlaanderen, 100In1Day Belgium en Curieus vzw. Meer info via insideoutaalst@gmail.com