Word vrijwilliger

Als wij over ons ‘team’ spreken, dan hebben we het ook over onze vrijwilligers of losse medewerkers. Zonder hen kan NW niet bestaan. Daarom koesteren we hen als onmisbare schakels in ons team. Misschien spreekt het ook jou aan. Word jij binnenkort ook deel van ons team?

Warm onthaalmedewerker

Je verwelkomt alle bezoekers op een warme manier en maakt hen wegwijs in ons gebouw. Waar nodig, geef je bijkomende praktische of inhoudelijke informatie. Je verkoopt tickets voor films en tentoonstellingen, en rekent boeken af uit onze bookshop. Je zorgt ervoor dat de tentoonstelling op een correcte manier aan- en uitgezet wordt. Je bent een belangrijke schakel tussen het kunstencentrum, de kunstenaars en het publiek.

Foto Jonas Van Gent

Barman / -vrouw / -x

Je houdt het hoofd koel achter de bar bij een filmavond of tijdens een event. Je ontvangt onze bezoekers op een warme manier en voorziet hen van koffie, frisdrank, biertje of glas wijn. Je houdt het café proper en sluit het gebouw op een correcte manier af.

Audiovisueel wizard

Je bent gepassioneerd door film en het beste cinemazitje staat volgens jou in de projectiekamer. Je hebt (basis)kennis van audio-, video- en lichtapparatuur. Je voert zelfstandig of onder begeleiding technische en logistieke taken uit: films afspelen en uitzetten, microfoon en verlichting klaarzetten voor een spreker, de tentoonstelling aan- en uitzetten, …

Manusje Van Alles

Handige Harry, Hakim of Henriëtta? Helpen bij de opbouw of afbraak van een tentoonstelling, een muur schilderen, een constructie maken in hout, … elke dag is hier weer wat anders te doen en jouw hulp is hier meer dan welkom!

Andere talenten?

We maken graag gebruik van de vele talenten van onze vrijwilligers. Een amateurfotograaf kan foto’s maken tijdens een evenement. Iemand die heerlijk kan koken, nodigen we graag eens uit om een kookworkshop te geven. Iemand met groene vingers kan de planten verpotten. Iemand die kan naaien, kan kussens maken. Wat kan jij?

Adriana Barcenas, NW keuken, foto Jonas Van Gent

In ruil…

Bieden we je een boeiende ervaring in de culturele sector, een warm welkom in een fijn team en een forfaitaire vrijwilligersvergoeding (tot 1659,29 euro per jaar).

Interesse? Mail naar celine@nw-aalst.be