Steun NW

Het Fonds Vrienden van NW bestaat uit lokale kunstminnaars, ondernemers en sympathisanten die geloven in kunst en cultuur als drijvende krachten voor onze Denderregio. Hun steun helpt ons niet alleen om een ambitieus programma te ontwikkelen, maar ook om het toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Je kan NW steunen via tijdelijke acties, zoals de ‘Koop een stoel’-actie, kunstedities of een project op maat. Ook een Vriend worden? Dat kan via één van deze drie Club formules.

Club Dendy - 50 euro 

Een Club Dendy-lidmaatschap is een instapformule die een unieke toegang tot het programma van NW en een pakket van voordelen biedt.

 • Uitnodiging voor preview en rondleiding van de tentoonstellingen in aanwezigheid van kunstenaars en curatoren
 • Onbeperkt toegang tot NW tentoonstellingen
 • 10% Korting op NW filmtickets
 • 10% Korting in NW bookshop
 • Vermelding op de website indien gewenst.

Koop hier je lidkaart van Club Dendy 50 EUR 

Je lidmaatschap is 1 jaar geldig en begint te lopen na ontvangst van je betaling.  We sturen je per mail een code waarmee je online kan shoppen met korting. Je fysieke lidkaart wordt je nagestuurd of klaargelegd aan onze balie.

Club NW - 350 euro / CLUB NW DUO - 600 euro

Een Club NW-lidmaatschap biedt exclusieve toegang tot het programma van NW, een bijzondere blik achter de schermen van onze werking en tal van voordelen bij NW en partnerorganisaties. Je wordt deel van een genereuze groep vrienden die elkaar op gezette tijden in NW ontmoeten bij een vernissage, film, event of uitstap. Als Duo lid, kan je telkens een genodigde meebrengen.

 • Uitnodiging voor exclusieve previews in aanwezigheid van kunstenaars met rondleiding van de curatoren.
 • Uitnodiging voor het door NW gecureerde Vriendenprogramma
 • VIP tickets voor: Art Brussels, Art Antwerp, Art Rotterdam
 • Onbeperkt toegang tot NW tentoonstellingen
 • 10% Korting op NW filmtickets
 • 10% Korting in NW bookshop
 • Vermelding van je naam of je bedrijf in het gebouw van NW én op de website.

Het lidmaatschap is een jaarlijkse bijdrage, die betaald moet worden vóór deelname aan de eerste activiteit.

Club NW lid worden als bedrijf

Als bedrijf, kan je hier een factuur aanvragen. Je lidmaatschap start na betaling van de factuur.

Club NW lid worden als persoon

Als particulier geniet je ook van fiscaal voordeel voor je gift. Daarom moet je betaling van 350 EUR voor Club NW of 600 EUR voor Club NW Duo uitgevoerd worden in 2 stappen:

STAP 1: Schrijf het basisbedrag over naar de Koning Boudewijnstichting en ontvang een fiscaal attest voor je gift.

315 EUR voor Club NW of 540 EUR voor Club NW Duo

Giften aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB). Je ontvangt voor deze gift een fiscaal attest, maar geen voordelen zoals bij de wet vastgelegd.

STAP 2: Koop je Club NW lidkaart bij NW Aalst, en geniet van alle voordelen, uitnodigingen en activiteiten die hierboven opgesomd staan.

Club NW 35 EUR of CLUB NW Duo 60 EUR

Club NW Plus – 1500 euro

Club NW Plus is een steunend lidmaatschap dat private sponsors en bedrijven exclusieve toegang tot het programma van NW biedt en een unieke blik achter de schermen voor jou en/of je bedrijf. Neem deel aan ons programma van films, vernissages, evenementen en rondleidingen. Laat je vrienden, werknemers en/of klanten genieten van ons programma tijdens een rondleiding.

 • Een privé rondleiding voor jou en een groep van je vrienden, familie, werknemers en/of klanten door een van de tentoonstellingen
 • Uitnodiging voor jezelf + twee extra personen voor exclusieve previews in aanwezigheid van kunstenaars met rondleiding van de curatoren.
 • Uitnodiging voor het door NW gecureerde vriendenprogramma
 • VIP tickets voor: Art Brussels, Art Antwerp, Art Rotterdam
 • Eerste kans om gelimiteerde edities aan te kopen
 • Onbeperkt toegang tot NW tentoonstellingen
 • 10% Korting op NW filmtickets
 • 10% Korting bij NW Bookshop
 • Vermelding van je naam of je bedrijf in het gebouw van NW én op de website.

Lidmaatschap is een jaarlijkse bijdrage, te betalen voor deelname aan de eerste activiteit.
Stuur ons een e-mail zodat we je lidmaatschap kunnen opstarten en een op maat geregelde betaling kunnen afspreken.

Koop een stoel – 250 euro 

Naar aanleiding van de opening van de nieuwe cinemazaal biedt de Vrienden van NW de uitzonderlijke kans om een gepersonaliseerde cinema stoel aan te kopen. Voor 250 euro draagt de stoel voor altijd je naam en een jaar lang kun je er gratis van genieten. First come first served, zolang de voorraad strekt. 

Koop een stoel!

steun op maat

Als culturele instelling streven wij integere samenwerkingen met bedrijven na. Wil je je bedrijf op een structurele manier linken aan onze instelling of een specifieke tentoonstelling? Heb je interesse in gebruik van onze vernieuwde ruimtes voor uw bedrijfsevenement?

Neem contact op met het Fonds Vrienden van NW en we gaan graag op zoek naar de beste formule voor samenwerking. 

Edities

Elk jaar nodigt NW kunstenaars uit het programma uit om een gelimiteerde kunsteditie te maken. Als lid word je als eerste op de hoogte gesteld van het aanbod, en krijg je de kans om als eerste de editie aan te kopen.  

Bekijk edities in de shop

Fonds van de Vrienden van NW

Het Fonds werd opgericht op initiatief van Annemie Van de Casteele (apotheker en eresenator), Jan Van Gyseghem (regiodirecteur Aalst van Voka Oost-Vlaanderen) en Jos Vermeiren (directeur UNIZO Oost-Vlaanderen). De werking krijgt de steun van de Koning Boudewijnstichting.