Bert Danckaert / Sean Edwards

Opening Bert Danckaert Simple Present

Bert Danckaert (°1965, Antwerpen) werkt aan een doctoraat in de kunsten. Het onderzoek vindt zijn neerslag in twee publicaties, een met fotowerken als protagonisten en een in de vorm van een roman. In Netwerk brengt hij de publieke presentatie van zijn eindwerk in beeld met een uitgebreide selectie fotowerken en een installatie van twee nieuwe films.

Opening Sean Edwards Drawn in Cursive

Op een intelligente manier onderzoekt Sean Edwards (°1980) de functionele waarde en het sculpturaal potentieel van alledaagse voorwerpen. Hij maakt minimale sculpturen en installaties, die opgebouwd zijn uit kleine voorwerpen, tekeningen, foto’s, beelden en knipsels die hij verzamelt.

Opening Netwerkmuseum Kelly Schacht + Yves Vanpevenaege

Binnen het conceptuele format van de voorbije groepstentoonstelling Diffractions of Destroyed Design wordt de ruimte door kunstenaar Kelly Schacht opengeplooid tot sculptuur. Naar aanleiding van de recente verwerving van enkele werken van kunstenaar Yves Vanpevenaege, die te zien waren in zijn individuele tentoonstelling De geschilderde kamer in 1995, ontstaat de idee om Netwerk Museum in haar huidige vorm te bestendigen en de twee kunstenaars uit te nodigen tot dialoog over een geïntegreerde presentatieformule.

Voorstelling VideoRoute

Gedurende twee maanden worden voorbijgangers in de buurt Aalst Rechteroever verrast door oplichtende videokunstwerken in de vitrines van enkele handelspanden.VideoRoute werd samengesteld door Netwerk, in opdracht van BAM!Varkensmarkt.

+ Netwerkmuseum + voorstelling VideoRoute

07.12.2013

kunstenaar

Bert Danckaert

kunstenaar

Sean Edwards