Kunstendag voor kinderen 2021

Elk jaar op de derde zondag van november viert Vlaanderen de Kunstendag voor Kinderen. Op die dag kunnen kinderen en hun familie een hele dag kunst beleven. Netwerk Aalst doet net zoals elk jaar mee en organiseert voor deze editie de ontbijtfilm Wolfwalkers en een workshop met Maaike Van den Abbeele.

ONTBIJTFILM WOLFWALKERS

9u30 – Ontbijt

Het ontbijt wordt verzorgd door EVA Aalst, dat je zal verrassen en verwennen met plantaardige lekkernijen. Boek je ontbijt vóór 17/11.

10u30 – Wolfwalkers van Ross Stewart & Tomm Moore

Wanneer Robyn met haar vader naar Ierland reist om er op de laatste wolven te jagen, hoort ze verhalen over de mysterieuze ‘wolfwalkers’. Ze ontmoet Mebh, een heel bijzonder meisje met wilde rode haren. Dwalend door het woud, op zoek naar wolven, wordt het tweetal steeds verder meegezogen in een wereld vol magie. Wolfwalkers van de makers van Song of the sea en The secret of Kells is een Oscargenomineerde must-see familiefilm. Een instant klassieker vol magie, fantasy, vriendschap en wilde natuurkrachten.

TICKETS

WORKSHOP KUNST OP MIJN TAS

14u tot 16u – Maak je eigen totebag!

Ga aan de slag met Maaike Van den Abbeele en maak je eigen totebag. Je krijgt een totebag bij aankomst. Tijdens de workshop ga je aan de slag met verf, spuitbus en veel andere materialen. Beslis tijdens de workshop zelf hoe je totebag eruit zal zien! Nadien krijgt je je gepersonaliseerde totebag mee naar huis.

PRAKTISCH

Meer info over Kunstendag voor Kinderen >

21.11.2021—00:00