Zomerfilm Aalst

KOER&TOER

Netwerk Aalst schotelt je elke zomer de strafste films voor in openlucht. De bijzondere omstandigheden zorgen ervoor dat het een unieke editie wordt.

Samen met Stad Aalst, De Werf – Aalst, Utopia Aalst, Cirk! Aalst, Kunstoevers, Biensoigné en Cinema lanceren we KOER&TOER. Zo bieden we een antwoord op de cultuurhonger van de Aalstenaars. Vanaf 30 juli kun je 5 weekends lang coronaproof genieten van de beste artiesten op de prachtige binnenKOER van de Pupillen of een van de 11 filmparels rond liefde, familie en spektakel meepikken.

Praktisch

  • Tickets zijn zowel online als aan de kassa te verkrijgen. Een filmticket kost 2 euro – 1,5 euro met de Uitpas. De filmkaarten van Netwerk Film zijn niet geldig voor de zomerfilm.
  • Locatie. Alle KOER-voorstellingen gaan door op de Pupillensite. Ingang aan de Graanmarkt via de poort recht tegenover het standbeeld. De site beschikt over een grote tent zodat je ook bij regen droog zit en kan genieten van een strafffe film.
  • Coronaproof. We treffen de nodige veiligheidsmaatregelen zodat je zorgeloos kan genieten van cultuur. We vragen je ook steeds een mondmasker te dragen.Het volledige programma van KOER&TOER vind je op koerentoer.aalst.be.

13.08.2020—30.08.2020