film

Alle films

BSFF on tour

kortfilmcompilatie

Best-of van het Brussels Short Film Festival.

In oktober trekt het BSFF on tour met een ‘best of’ programma, bestaande uit een mix van bekroonde films en favorieten van het festival, doorheen Vlaanderen.

Een unieke gelegenheid om kennis te maken met het eclectische karakter van het kortfilmgenre en er de regisseurs en acteurs van vandaag en morgen te ontdekken.

Het programma:

Une sœur – Delphine Girard

2018 – 16′ 29″ – België – Fictie

Een nacht. Een auto.
Een vrouw is in gevaar.
De telefoon gaat over.

Nuit Chérie – Lia Bertels

2018 – 13’46” – België – Animatie

Het is winter in de Himalaya, een beer kan de slaap niet vatten. Als een witte aap voorstelt om bij wijze van verzetje honing te gaan eten, beseft de beer dat hij er goed aan deed om niet in te slapen.

Excess will save us – Morgane Dziurla-Petit

2018 – 14’25” – Zweden – Documentaire

Paniek in een dorpje in het noorden van Frankrijk. Een bewoner verwart de opening van het jachtseizoen en een discussie tussen dronken Poolse arbeiders met een terroristische aanslag.

Provence – Kato De Boeck

2018 – 21’53” – België – Fictie

Tijdens hun jaarlijkse zomervakantie verkennen de elfjarge Camille en haar oudere broer Tuur hun nieuwe kampeerbestemming in de Provence.

Pathetiek – Yahya Terryn

2019 – 27″ – België – Fictie

Pathetiek
Het leven is wat er gebeurt terwijl je andere plannen maakt. Ludo heeft zijn gezin verlaten voor een nieuwe liefde. Terwijl die laatste een pianoconcerto vertolkt, voert hij een laatste gesprek met zijn beste vriend Karel.

Ism BSFF

25.10.2019, 20:00