film

Alle films

Cinema op Dreef – Close

Zomerfilms langs de Dender - Liedekerke

PICL

Locatie: Tuin BokaAl – Sportlaan 3 – 1770 LIEDEKERKE

Toegang: vrije bijdrage, reserveer via de TICKETS-knop

Kortfilm: ON N’EST PAS TOUT SEUL
van Andreas Veirman

Andreas Veirman is afkomstig uit Liedekerke en heeft vorig jaar zijn eerste kortfilm gerealiseerd.
Twee broers ( Malek en Mike) zijn met een oude vespa aan het rondtrekken, het is niet meteen duidelijk waar naar toe. Gaandeweg proberen ze beide op een verschillende manier om te gaan met Mike’s bipolaire stoornis.

BE – 14′
Kortfilm start om 20u30

CLOSE
van Lukas Dhont

Ode aan de vriendschap en de kwetsbaarheid van het leven

Leo en Remi, 13, zijn vrienden sinds altijd. Tot een ondenkbare gebeurtenis hen uit elkaar drijft. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot Sophie, Remi’s moeder. Close is een film over vriendschap en verantwoordelijkheid.

Sinds de wereldpremière in Cannes, waar Close bekroond werd met de Grand Prix, is de film wereldwijd overladen met prijzen, met als toppunt de Academy Award Nomination voor Beste Internationale Speelfilm.

Met Eden Dambrine, Gustav De Waele, Emilie Dequenne, Kevin Janssens
BE/FR/NL – 105′
Frans/Nederlands gesproken – Nederlands ondertiteld
Film start om 21u00

Cinema op dreef

Netwerk Aalst organiseert deze zomer een reizende openluchtcinema langs de Dender. Cinema op Dreef: Zomerfilms langs de Dender neemt je de ganse maand augustus mee op een filmische trip. Van Geraardsbergen, over Ninove, Roosdaal, Liedekerke, Denderleeuw, Aalst en Lebbeke, helemaal tot in Dendermonde. Een 45 km-lang traject vol prachtige filmparels voor jong en oud langs de mooiste plekjes aan en dicht bij de Dender.

Vandaag strijken we neer in Liedekerke in de tuin van BOKAAL.

Neem je dekentje en stoel mee en nestel je op deze bijzondere locatie aan de Dender voor een magische avond onder de sterrenhemel.
Kies zelf hoeveel je betaalt voor een zomerfilm: € 0, € 2,5, € 5 of € 7,5. Door een vrije bijdrage is de film voor iedereen toegankelijk en kan je ons toch steunen. Reserveer je tickets online of kom gewoon langs op de dag zelf.

Slecht weer? Geen zorgen, er is een regenlocatie voorzien. Wordt als eerste op de hoogte gebracht door online je ticket te reserveren. Of hou onze sociale media en website in de gaten.

MET DE STEUN VAN HET VLAAMS AUDIOVISUEEL FONDS (VAF) VAN DE VLAAMSE OVERHEID.

In samenwerking met de gemeente Liedekerke.

14.08.2023, 20:30