film

Alle films

Cinema op Dreef – Everything Everywhere All at Once

Zomerfilms langs de Dender - Lebbeke

PICL

Locatie: CC DE BIEKORF – Stationsstraat 23 – 9280 Lebbeke

Toegang: vrije bijdrage, reserveer via de TICKETS-knop
! Opgelet: door het slechte weer gaat deze voorstelling binnen door !

OSCARNIGHT IN LEBBEKE

Kortfilm: AN IRISH GOODBYE
van Tom Berkeley en Ross White

Oscar voor Beste Kortfilm 

Na het overlijden van hun moeder komen twee van elkaar vervreemde broers noodgedwongen opnieuw samen. Wanneer ze haar bucketlist terugvinden, besluiten ze de resterende zaken af te vinken.

Met Seamus O’Hara, James Martin, Michelle Fairley, Paddy Jenkins
IE – 23′
Engels gesproken – Nederlands ondertiteld
Kortfilm start om 20u30

Everything Everywhere All at Once
van Daniel Kwan & Daniel Scheinert

Eigenzinnige sciencefiction én winnaar op de Oscars die je moet gezien hebben.

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Everything Everywhere All at Once is een eigenzinnige science-fiction avonturenfilm geregisseerd door het regisseurs-duo the Daniels, Daniel Kwan en Daniel Scheinert (Swiss Army Man). Met in de hoofdrollen: Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon), Ke Huy Quan (The Goonies) en Jamie Lee Curtis (Halloween).

Een eigenzinnige sciencefiction avonturenfilm waarin alternatieve realiteiten met elkaar op de vuist gaan. Everything, Everywhere, All at Once had al een bioscooprelease in de Verenigde Staten. Naast verbluffende cijfers aan de box-office, werd de film ook overladen met sensationele reviews en daarmee gebombardeerd tot één van de must-see-films van 2022. Dit alles werd nog maar eens bevestigd tijdens de Oscars, waar de film 7 beeldjes mocht in ontvangst nemen, waaronder voor beste film, beste regisseur, beste origineel scenario, beste vrouwelijke hoofdrol, beste vrouwelijke bijrol, beste mannelijke bijrol en beste montage.

Met Michelle Yeoh, Ke Huy Quan en Jamie Lee Curtis
US – 139′
Engels/Mandarijns/Kantonees gesproken – Nederlands ondertiteld
Film start om 21u00

Cinema op dreef

Netwerk Aalst organiseert deze zomer een reizende openluchtcinema langs de Dender. Cinema op Dreef: Zomerfilms langs de Dender neemt je de ganse maand augustus mee op een filmische trip. Van Geraardsbergen, over Ninove, Roosdaal, Liedekerke, Denderleeuw, Aalst en Lebbeke, helemaal tot in Dendermonde. Een 45 km-lang traject vol prachtige filmparels voor jong en oud langs de mooiste plekjes aan en dicht bij de Dender.

Vandaag rollen we de rode loper uit in Lebbeke in de de tuin van CC De Biekorf.

Neem je dekentje en stoel mee en nestel je op deze bijzondere locatie aan de Dender voor een magische avond onder de sterrenhemel.
Kies zelf hoeveel je betaalt voor een zomerfilm: € 0, € 2,5, € 5 of € 7,5. Door een vrije bijdrage is de film voor iedereen toegankelijk en kan je ons toch steunen. Reserveer je tickets online of kom gewoon langs op de dag zelf.

Slecht weer? Geen zorgen, er is een regenlocatie voorzien. Wordt als eerste op de hoogte gebracht door online je ticket te reserveren. Of hou onze sociale media en website in de gaten.

MET DE STEUN VAN HET VLAAMS AUDIOVISUEEL FONDS (VAF) VAN DE VLAAMSE OVERHEID.

In samenwerking met de gemeente Lebbeke.

25.08.2023, 20:30