film

Alle films

Cinema op Dreef – Knor

Zomerfilms langs de Dender - Lebbeke

Locatie: CC DE BIEKORF – Stationsstraat 23 – 9280 Lebbeke

Toegang: vrije bijdrage, reserveer via de TICKETS-knop
! Opgelet: door het slechte weer start deze voorstelling pas om 16:30 binnen !

KNOR
van Mascha Halberstad

De negenjarige Babs krijgt van haar opa een biggetje kado, tegen de zin van haar knorrige papa en overtuigd vegetarische mama. Terwijl Babs Knor traint om zijn puppydiploma te halen, weet ze niet dat er iemand stiekem doortrapte plannen heeft met Knor. Een vrolijke en humoristische film van de Nederlandse Mascha Halberstads, die hiervoor haar garage ombouwde tot een heuse animatiestudio!

Met de stemmen van Jan Bijvoet, Maaike Cafmeyer, Titus De Voogdt, Barbara Sarafian, Dominique Van Malder, Jelle De Beule, Lize Verschoren, Jules Dorné
BE/NL – 72′
Nederlands gesproken – 6+
Film start om 16u30

CINEMA OP DREEF

Netwerk Aalst organiseert deze zomer een reizende openluchtcinema langs de Dender. Cinema op Dreef: Zomerfilms langs de Dender neemt je de ganse maand augustus mee op een filmische trip. Van Geraardsbergen, over Ninove, Roosdaal, Liedekerke, Denderleeuw, Aalst en Lebbeke, helemaal tot in Dendermonde. Een 45 km-lang traject vol prachtige filmparels voor jong en oud langs de mooiste plekjes aan en dicht bij de Dender.

Vandaag strijken we neer in Lebbeke in de tuin van CC De Biekorf.

Neem je stoel mee en nestel je op deze bijzondere locatie aan de Dender voor een knettergekke namiddag voor jong en oud.
Kies zelf hoeveel je betaalt voor een zomerfilm: € 0, € 2,5, € 5 of € 7,5. Door een vrije bijdrage is de film voor iedereen toegankelijk en kan je ons toch steunen. Reserveer je tickets online of kom gewoon langs op de dag zelf.

Slecht weer? Geen zorgen, er is een regenlocatie voorzien. Wordt als eerste op de hoogte gebracht door online je ticket te reserveren. Of hou onze sociale media en website in de gaten.

MET DE STEUN VAN HET VLAAMS AUDIOVISUEEL FONDS (VAF) VAN DE VLAAMSE OVERHEID.

In samenwerking met de gemeente Lebbeke.

24.08.2023, 16:30