film

Alle films

H4Z4RD

van Jonas Govaerts

Met Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen…
BE – 139′
Nederlands gesproken
Film start om 20u00

Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

Snoer je gordel om en zet je schrap voor  H4Z4RD, de tweede langspeler van Jonas Govaerts (Welp) met in de hoofdrollen Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen en Frank Lammers. Een waanzinnige actie-komedie die zich afspeelt op één zenuwslopende dag in Antwerpen, en volledig wordt verteld vanachter het stuur van een blitse bolide.  Flitsen eveneens voorbij in de film: Monic Hendrickx, Tom Vermeir, Emilie De Roo en Gene Bervoets.

i.h.k.v. OPEN CINEMA
Hier belééf je cinema. Van nieuwe titels tot zeldzame parels en inspirerende programma’s. Tussen 1 en 6 oktober 2022 verrassen maar liefst 21 bioscopen en filmvertoners met hun gevarieerde aanbod. Allemaal samen, allemaal net dat tikkeltje anders. Welkom op dit magische moment. Welkom tijdens Open Cinema.

Programma OPEN CINEMA in Netwerk Aalst:

Za 1 oktober:
15u: New Pigs on the Block
17u: Nobody Knows
20u H4z4rd

Di 4 oktober
20u: L’empire du silence + inleiding/nabespreking Peter Verlinden

In de pers

Zet je schrap: Hazard is een shot adrenaline recht in het hart van de Vlaamse film.
★​​​​​​​★​​​​​​​★​​​​​​​★ – De Standaard

Maar wat een rit! Zoef naar de bioscoop, open uw kaken voor dat vulpistool, en eat that, Dominic Toretto!”
★★★ ½ – Humo

01.10.2022, 20:00