film

Alle films

DE BESTE VERJAARDAG OOIT

Michael Ekblad

DE/NL/SE – 70′
Nederlands gesproken
Film start om 10u30

De verjaardag van Kareltje belooft de beste ooit te worden! Er zijn cadeautjes, worteltaart en een picknick bij het meer. Maar uitgerekend vandaag wordt zijn kleine zusje ziek en moet ze halsoverkop naar de dokter. Kareltje is vastbesloten: dit zal zijn verjaardag niet verpesten! Koppig vertrekt hij naar oma, die aan de andere kant van het bos woont. Het wordt een avontuurlijke tocht. Gelukkig krijgt hij onderweg hulp van zijn vrienden Monika en Bello de hond. Zijn verjaardag verloopt anders dan verwacht, maar zou hij tóch nog leuk kunnen worden?

De kleurrijke 2D-animatiefilm is gebaseerd op de razend populaire Duitse prentenboeken over Kareltje het konijn. Zin om zelf aan de slag te gaan en een feestje te bouwen? Download snel de Kleurplaten, Konijnenoortjes en Feesthoed.

ONTBIJT

Uitzonderlijk geen ontbijt.

PRAKTISCH

Elke derde zondag van de maand is er een ontbijtfilm i.s.m. EVA Aalst • Ontbijt 9:30 Film 10:30 • Prijs FILM+ONTBIJT: 16€ (volwassenen) / 12€ (kinderen tot 12 jaar) / 3,2€ (kansenpas) Boek je ontbijt vóór 11/05!!! • Prijs FILM: 7,5 € (volwassenen) / 5,5 € (kinderen tot 12 jaar) / 1,5€ (kansenpas) • Deze ontbijtfilm wordt georganiseerd in samenwerking met EVA Aalst.

15.05.2022, 10:30