film

Alle films

Ontbijtfilm – Ernest & Célestine: Winterpret

van Benjamin Renner, Vincent Patar, Stéphane Aubier

BE/FR – 76’

Nederlands gesproken

Vanaf 5 jaar

Het ongewone duo beleeft opnieuw gekke avonturen.

Celestine is een muis die in het weeshuis leeft. Ze is een beetje een buitenbeentje omdat ze liever kunstenares wil worden dan tandarts, iets wat alle muizenkinderen uit het weeshuis moeten worden. ’s Nachts worden de jonge muizen eropuit gestuurd om bij de beren, die bovengronds leven en heel gevaarlijk zijn, tanden onder de kussens van de kleine beren uit te halen. Op één van haar nachtelijke tochten komt Celestine in contact met Ernest de beer. Ernest is een eenzaat en leeft aan de rand van de berenmaatschappij. Hoewel muizen en beren aartsvijanden zijn van mekaar, helpen Ernest en Celestine mekaar die nacht uit de nood. Dit is het begin van een spannende vriendschap…

Ernest en Celestine is een tekenfilm die zijn naam alle eer aan doet. Uitgewerkt in schitterend aquarelle krijg je een vrolijk, tikje spannend verhaal over een vriendschap die overeind probeert te blijven dwars tegen kortzichtigheid en intolerantie in.

PRAKTISCH

Elke derde zondag van de maand is er een ontbijtfilm i.s.m. de Gezinsbond

Ontbijt 9:30

Film 10:30

Gelieve duidelijk bij je reservatie te vermelden voor hoeveel volwassenen/kinderen je ontbijt wenst te reserveren of enkel een plaatsje in de filmzaal.

Prijs ontbijt + film: 8 € (kinderen) / 12 € (volwassenen)

Prijs film zonder ontbijt: 4,5 € (kinderen) / 6 € (volwassenen)

Deze ontbijtfilm werd georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond Aalst.

 

17.03.2019, 20:00