film

Alle films

Ontbijtfilm – Icarus

Carlo Vogele

Met de stemmen van Lander Severins, Ella Leyers, Daphne Wellens, Michiel De Meyer, Peter Pype, Ron Cornet
BE/FR/LU – 76′
Nederlands gesproken – 6+
Ontbijt vanaf 9u30, Film start om 10u30

Vriendschap op mythische hoogte

Een wervelend avontuur over de bijzondere vriendschap tussen de Minotaurus en Icarus, de jongen die te dicht bij de zon vloog. Vrij geïnspireerd op twee van de meest meeslepende Griekse mythes.

Het leven van Icarus, zoon van de beroemde uitvinder Daedalus, staat helemaal op z’n kop wanneer hij op een dag een mysterieuze jongen met een stierenkop ontdekt, die verborgen leeft in het koninklijk paleis. Een geheime vriendschap verbindt de twee jongens. Tot koning Minos het “monster” opsluit in het labyrint dat door Daedalus werd gebouwd. Zo verliest Icarus zijn enige vriend en ook het vertrouwen in zijn vader. Wanneer prins Theseus op Kreta aankomt om de Minotaurus te doden, is Icarus tot alles bereid om zijn vriend te redden.

Met de stemmen van o.a. Lander Severins (Icarus), Ella Leyers (Pasiphae), Daphne Wellens (Ariane), Michiel De Meyer (Asterion), Peter Pype (Theseus), Ron Cornet (Minos), Marc Peeters (Daedalus) en Leon Josse Rooms (Icarus kind).

Knutsel je graag? Download de Icarus kleurplaten en ga aan de slag!

ONTBIJTFILM voor Kom op tegen Kanker

Word wakker met koeken en koffie, of fruitsap, en geniet erna van een prachtige familiefilm. De opbrengst gaat integraal naar de stichting Kom op tegen Kanker!

Deze actie kadert binnen onze deelname aan het 1000 km-weekend van Kom op tegen Kanker. Voor we kunnen meedoen moet er een som geld opgehaald worden en hierdoor hebben we al enkele acties op poten gezet zoals de verkoop van de steunkousen, het soepcafé en carnaval voor Kom op tegen kanker.

PRAKTISCH

Ontbijt 9:30, Film 10:30
Het ontbijt bestaat uit koffiekoeken en koffie of fruitsap
Boek je ontbijt vóór 23/03!!!
Prijs film met ontbijt: € 16 (volwassenen) / € 12 (kinderen tot 12 jaar) / € 10 (kansenpas)
Prijs film: € 7,5 (volwassenen) / € 5,5 (kinderen tot 12 jaar) / € 1,5 (kansenpas)

Steun

Steun Kom op tegen Kanker en kom op 25 maart naar Cinema Netwerk Aalst voor een ontbijt en/of avondfilm.
Je kan ons team ook steunen door een gift te storten via www.de1000km.be
Of op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE14 7331 9999 9983 met als mededeling ‘170-247-348 gift’ (belangrijk!). Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar.

25.03.2023, 10:30