film

Alle films

Ontbijtfilm – Minuscule 2: het tropisch avontuur

van Hélène Giraud en Thomas Szabo

FR – 92′

5+

zonder dialoog

Film start om 10u30

Maak kennis met de ongewervelde superhelden

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming… de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd?

Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten.

Minuscule: la vie privée des insectes de animatieserie van het Franse duo Hélène Giraud en Thomas Szabo, koppelde verbluffende 3D-animatie aan levensechte sets om de dagelijkse sleur van een mier, een lieveheersbeestje en een door klassieke muziek begeesterde spin tot leven te wekken. Vervolgens scoorden ze met hun eerste speelfilm, Minuscule, een onverwachte hit en een release in meer dan vijftig landen. Een vervolg kon vanzelfsprekend niet uitblijven: Minuscule 2: het tropisch avontuur pakt het grootser en visueel zo mogelijk nog straffer aan.

Check ook zeker de Instagram van JEF voor leuke Instagramfilters bij de film.

PRAKTISCH

Elke derde zondag van de maand is er een ontbijtfilm i.s.m. Gezinsbond Groot Aalst

Ontbijt 9:30
Film 10:30

Gelieve duidelijk bij je reservatie te vermelden voor hoeveel volwassenen/kinderen je ontbijt wenst te reserveren of enkel een plaatsje in de filmzaal.

Prijs ontbijt + film: 8 € (kinderen tot 12 jaar) / 12 € (volwassenen)

Prijs film zonder ontbijt: 4,5 € (kinderen tot 12 jaar) / 6 € (volwassenen)

Deze ontbijtfilm werd georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond Groot Aalst.

 

08.12.2019, 20:00