film

Alle films

Ontbijtfilm: Rosie & Moussa

Een film van Dorothée van den Berghe

Met Savannah Vandendriessche, Imad Borji, Ruth Beeckmans

BE – 92′

Nederlands gesproken

Vanaf 7 jaar

Kleurrijke ontdekkingstocht door Molenbeek

Voor Rosie is de stad een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Wanneer ze met haar moeder verhuist naar de andere kant van Brussel, leert ze er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt.
Moussa belooft om haar te helpen. Want Rosie wil niets liever dan haar ouders weer bij elkaar brengen. En dat wordt niet eenvoudig, want papa zit in de gevangenis en mama wil niet meer met hem praten.

Rosie & Moussa is een familiefilm van Dorothée van den Berghe (Meisje, My Queen Karo), gebaseerd op de kinderboeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael. Samen met Rosie en Moussa ontdekken we de grootstad als een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Je kan er spelen, dromen en op-en-top kind zijn. Deze film uit eigen land krijgt dankzij de hedendaagse thematiek en de ijzersterke cast (met o.a. Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt) ook internationale allure.

Praktisch

Elke derde zondag van de maand is er een ontbijtfilm i.s.m. Gezinsbond Aalst.

Ontbijt 9:30
Film 10:30

Alle ontbijtplaatsjes zijn uitverkocht voor deze film. Eten kan dus niet meer, maar meekijken naar de film natuurlijk wel.

Prijs film zonder ontbijt: 4,5 € (kinderen) / 6 € (volwassenen)

16.09.2018, 20:00