film

Alle films

Ontbijtfilm – Solan & Ludwig: reis naar de maan

van Rasmus A. Sivertsen

NO – 80′

met de stemmen van Martine Tanghe & Freek Braeckman

5+

Nederlands gesproken

Ontbijt vanaf 09u30, Film start om 10u30

Ontbijt is volzet, je kan enkel nog inschrijven voor de film

Knotsgek maanavontuur voor jong en oud

50 jaar geleden zette de mens voor het eerst voet op de maan. Maar wat Solan & Ludwig doen, is minstens even straf: met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze op ruimtemissie! Maar met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld.

De derde film over Solan & Ludwig is een hilarisch avontuur vol dolle plottwists en koddige personages. Nostalgische animatie, maar heel actueel in z’n pittige commentaren en doldwaze humor, en daarom uiterst geschikt voor jong en oud.

Wie hun vorige twee films kent, De Sneeuwmachine en De grote kaasrace, weet dat alles wat maar mis kan gaan ook mis zal lopen tijdens dit doldwaze avontuur – van technische pannes tot ongewenste verstekelingen.

Animatiecineast Rasmus A. Sivertsen zorgt ervoor dat de astronauten in spe prachtig tot leven komen in hun gedetailleerde en nostalgische sets. Niet door afgeborstelde computeranimatie te gebruiken, maar door warme stop-motiontechnieken te hanteren die van Solan en Ludwigs maanmissie een wondermooie en tijdloze onderneming maakt die iedereen zal beroeren.

PRAKTISCH

Elke derde zondag van de maand is er een ontbijtfilm i.s.m. Gezinsbond Groot Aalst

Ontbijt 9:30
Film 10:30

Gelieve duidelijk bij je reservatie te vermelden voor hoeveel volwassenen/kinderen je ontbijt wenst te reserveren of enkel een plaatsje in de filmzaal.

Prijs ontbijt + film: 8 € (kinderen tot 12 jaar) / 13 € (volwassenen)

Prijs film zonder ontbijt: 4,5 € (kinderen tot 12 jaar) / 7 € (volwassenen)

Deze ontbijtfilm werd georganiseerd in samenwerking met Gezinsbond Erembodegem.

 

19.01.2020, 20:00