film

Alle films

ONTBIJTFILM – WAAR IS ANNE FRANK?

BE/FR – 99′

NEDERLANDS GESPROKEN

ONTBIJT VANAF 9U30, FILM START OM 10U30

BOEK JE ONTBIJT VÓÓR 20/04

 

Kitty, de denkbeeldige vriendin van Anne Frank, aan wie het bekende dagboek is toegeschreven, is op mysterieuze wijze tot leven gekomen in het huis in Amsterdam waar Anne en haar familie verborgen zaten. Sindsdien is het een symbolische plaats geworden waar bezoekers van over de hele wereld over de vloer komen. Aan de hand van het kostbare manuscript, dat vertelt wat Anne 75 jaar geleden heeft meegemaakt, gaat Kitty samen met haar nieuwe vriend Peter, die illegale vluchtelingen helpt, op zoek. Verbijsterd ontdekt ze dat Anne tegelijk overal en nergens is. In dit andere huidige Europa, dat worstelt met nieuwe grote uitdagingen, vindt Kitty de manier om opnieuw aan de boodschap van Anne Frank betekenis, leven en hoop te geven.

De nieuwe film van Ari Folman (Waltz with Bashir)

Verplicht kijkvoer
Humo – ★★★1/2

De animatie oogt fraai, de sfeer intrigeert en de toon is warm en genereus.
Focus Knack – ★★★

Een fraaie, fantasievolle en warmhartige animatiefilm die een klassiek verhaal nieuw leven inblaast. Opdracht volbracht.
De Tijd – ★★★

Prachtige animatie
Vertigo – ★★★

ONTBIJT

Het ontbijt wordt verzorgd door EVA Aalst, dat je zal verrassen en verwennen met plantaardige lekkernijen. •

PRAKTISCH

Elke derde zondag van de maand is er een ontbijtfilm i.s.m. EVA Aalst • Ontbijt 9:30 Film 10:30 • Prijs FILM+ONTBIJT: 16€ (volwassenen) / 12€ (kinderen tot 12 jaar) / 3,2€ (kansenpas) Boek je ontbijt vóór 20/04!!! • Prijs FILM: 7,5 € (volwassenen) / 5,5 € (kinderen tot 12 jaar) / 1,5€ (kansenpas) • Deze ontbijtfilm wordt georganiseerd in samenwerking met EVA Aalst. ​

24.04.2022, 20:00