film

Alle films

Zomerfilm: Stand By Me

@ Oude Pastorietuin, Moorsel

Van Rob Reiner

Met Wil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman, Jerry O’Connell

US – 89’

Engels gesproken – Nederlands ondertiteld

Kortfilm begint om 21u30, aansluitend de langspeelfilm.

Locatie: Oude Pastorietuin Moorsel ism De Gezinsbond Moorsel

Vier jongens gaan op zoek naar een vermiste jongen uit hun dorp. Tijdens hun avontuurlijke zoektocht in het bos wordt hun vriendschap op de proef gesteld en leren ze gaandeweg enkele waarheden over zichzelf.

Stand By Me is een coming-of-age meesterwerk uit 1986 naar een kortverhaal van Stephen King. Deze film o.a. inspireerde de Duffer broers tot het maken van Stranger Things.

KORTFILM: EASTER EGGS van Nicolas Keppens

In een klein dorp gaat het gerucht rond dat de exotische vogels van het Chinese restaurant ontsnapt zijn. Twee verveelde tieners willen hen vangen en gaan op zoek. Tijdens hun avontuur ontdekken ze dat ze aan hun dagdagelijks bestaan kunnen ontsnappen, maar niet aan elkaar.

Oude Pastorietuin Moorsel: Voor de derde keer gaan we naar het idyllische Moorsel om er samen met De Gezinsbond van Moorsel ons scherm op te blazen onder de kerktoren.

Netwerk Aalst schotelt je elke zomer de strafste films voor in openlucht. Dit jaar gaan we on the road en blazen we ons scherm op bij de gezelligste plekjes in Aalst en omstreken. Verwacht heel veel goeie films en straffe kortfilms op wondermooie plaatsen. Veel recente films maar ook twee keer uit het magische jaar 1986, volgens ons het beste jaar van de jaren tachtig.

Neem je dekentje en stoel mee en nestel je op deze bijzondere locaties in en rond Aalst voor een magische avond onder de sterrenhemel.

Kies zelf hoeveel je betaalt voor een zomerfilm van €0 tot €5. Door een vrije bijdrage is de film voor iedereen toegankelijk en kan je ons toch steunen. Reserveer je tickets online of kom gewoon langs op de avond zelf.

 

 

26.08.2022, 21:30