film

Alle films

Zomerfilm: Top Gun

@ Zomerbar Bloom

Van Tony Scott

Met Tom Cruise, Val Kilmer, Kelly McGillis en Tim Robbins

US – 110’

Engels gesproken – Nederlands ondertiteld

Kortfilm begint om 21u30, aansluitend de langspeelfilm.

Locatie: Zomerbar Bloom – Affligemdreef 164 – 9310 Aalst

Maverick wordt samen met zijn copiloot Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde marineopleiding voor piloten. Hij gaat hier de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Na een tragische gebeurtenis realiseert Maverick zich dat het leven toch keihard kan zijn en twijfelt of hij nog verder wil gaan met vliegen. Uiteindelijk moet hij toch bewijzen wie de beste piloot is.

Top Gun is het voorbeeld van een heerlijke macho popcornfilm. Een nostalgische trip vol snelle gevechtsvliegtuigen en motoren, adrenaline, fraaie plaatjes en een beetje romantiek. Vergeet even Top Gun: Maverick, ga voor the original uit 1986. Een film die 36 jaar later nog niets van zijn blitse uitstraling verloren heeft. De film heeft naast een topcast twee belangrijke troeven. De prachtig in beeld gebrachte vliegscènes, inclusief het landen en opstijgen van het vliegdekschip, én de tijdloze muziek van o.a. Giorgio —My name is Giovanni Giorgio, but everybody calls me Giorgio— Moroder.

Kortfilm: TWO TO TANGO van Dimitri Sterkens

Twaalf wereldleiders verzamelen zich in een balzaal voor een machtsspel op leven en dood. Zolang de muziek speelt, wordt de tango gedanst. Wanneer de muziek stopt, worden de wapens getrokken. Wie leidt de dans, wie overleeft?

Zomerbar Bloom aan de Zandberg is de leukste zomerbar van Aalst en omstreken. Lekker chillen tussen de bloemen en dan een filmpje meepikken.

Netwerk Aalst schotelt je elke zomer de strafste films voor in openlucht. Dit jaar gaan we on the road en blazen we ons scherm op bij de gezelligste plekjes in Aalst en omstreken. Verwacht heel veel goeie films en straffe kortfilms op wondermooie plaatsen. Veel recente films maar ook twee keer uit het magische jaar 1986, volgens ons het beste jaar van de jaren tachtig.

Neem je dekentje en stoel mee en nestel je op deze bijzondere locaties in en rond Aalst voor een magische avond onder de sterrenhemel.

Kies zelf hoeveel je betaalt voor een zomerfilm van €0 tot €5. Door een vrije bijdrage is de film voor iedereen toegankelijk en kan je ons toch steunen. Reserveer je tickets online of kom gewoon langs op de avond zelf.

24.08.2022, 21:30