film

Alle films

Zomerfilm: Victoria

gekozen door Supercontent (De MAKERS)

Netwerk Aalst schotelt je elke zomer de strafste films voor in openlucht. Dit jaar mag het wat meer zijn en tonen we elke vrijdag en zaterdag vanaf zonsondergang openluchtfilms aan de Houtkaai. Bovendien beslis jij (op vrijdag) en de MAKERS (op zaterdag) welke films we draaien.

Victoria van Sebastian Schipper

met Laia Costa, Frederick Lau

DE – 133′

2015 – Duits gesproken, Nederlands ondertiteld

Film start om 20u51

De Spaanse Victoria ontmoet vier jongens buiten een club in Berlijn. In de eerste instantie is het niets meer dan een willekeurige ontmoeting, maar al snel blijkt dat Sonne en zijn vrienden zwaar in de problemen zitten. Victoria gaat nietsvermoedend mee in hun avontuur, dat al snel in een nachtmerrie verandert. Terwijl de zon opkomt moet Victoria na een lange nacht een onwerkelijke beslissing nemen: wordt het alles of niets?

Een adrenaline pompende race tegen de klok door de straten van het bruisende Berlijn. Een cinematografisch spektakel getoond in één shot.

de MAKERS kleuren onze zomerfilms

Op zaterdag staan de MAKERS centraal. Zij fungeren als de bouwstenen van onze cinema. Zonder hen geen verhalen. Geen dialoog. Zonder hen geen films. Geen publiek. Zonder hen geen cinema. Ontdek welke straffe MAKERS deze zomer hun favoriete openluchtfilms vertonen: Musto Al Amo, Gloria Boateng, Bockie de Repper, Joke Devynck, Malin-Sarah Gozin, Anthony Nti, Sine Özbilge, Michaël R. Roskam, Supercontent, Griet Teck, Lynn Van Royen en Hendrik Willemyns.

Zij kiezen de film, zij zorgen voor de perfecte soundtrack vooraf en vertellen je graag waarom ze net deze film aan je willen voorstellen.

Supercontent
Supercontent zijn Bruggeling Pieterjan Marchand en Aalstenaar Jeff Bronder. Het Marc van Ranst-lied, het Jaaroverzicht op Play Vier, of een rubriekje in Iedereen Beroemd. De mannen van Supercontent waren het afgelopen jaar alomtegenwoordig. Ze hebben echter geen vrienden. Daarom nodigen ze elke woensdag een bekend persoon uit om vrienden mee te worden in Vrienden worden met Supercontent.

Meer over hun filmkeuzes binnenkort.

De MAKERS i.s.m. deAuteurs.

Zomerfilm: de MAKERS: Elke zaterdag van 3 juli t.e.m. 18 september 2021 vanaf zonsondergang in het parkje aan de Houtkaai.

 

04.09.2021, 20:00