Vacatures

medewerker productie

vervanging moederschapsrust 80%

1 januari 2024 – 31 augustus 2024

Als medewerker productie volg je de praktische uitvoering van het artistiek programma voor 2024 – waaronder tentoonstellingen, filmavonden, lezingen en workshops –verder op. Samen werken we aan de heropening en de lancering van ons nieuwe programma.
Vanaf maart 2024 ben je een cruciale schakel voor het dagelijkse reilen en zeilen van ons huis. 

Net wat je zocht? En je kan starten op 1 januari? Lees dan zeker verder:
Vacature medewerker productie

freelance (tentoonstelling)bouwers

Netwerk Aalst maakt zich klaar voor heropening in 2024. We zoeken versterking van een aantal techniekers om de binneninrichting en cinemazaal af te werken, tentoonstellingen te bouwen, muren te schilderen en een aantal technische klussen in goede banen te leiden. Concreet zoeken we technische ondersteuning voor oktober, november, december 2023 en januari, februari, maart 2024.

Iets voor jou?
Vacature freelance (tentoonstelling)bouwers

losse medewerker

Netwerk Aalst is altijd op zoek naar losse medewerkers om ons team te versterken. Een warme onthaalmedewerker, een cafémens of een handige Harry, Hakim of Henriette? Iedereen is welkom.

Vacature losse medewerkers

Stagiair

Netwerk Aalst is altijd op zoek naar gemotiveerde stagiairs. Een stage gaat door afhankelijk van jouw beschikbaarheid en lesprogramma. Zowel parttime als fulltime is mogelijk. We vragen je wel minstens 2 maanden beschikbaar te zijn.