Netwerk Aalst verbouwt waardoor ons filmhuis tijdelijk verhuist naar de prachtige feestzaal van VTI Aalst (ingang: Vakschoolstraat 41). Bewonder elke dinsdag en vrijdag de beste arthouse films op het grote scherm en drink iets in het gezellig café.

Films starten telkens om 20u00, behalve indien anders aangekondigd. Koop je ticket online of aan de filmkassa. De filmkassa en het café gaan een uur voor aanvang van de film open, normaal is dat om 19u00.

Bereikbaarheid

Het tijdelijke filmhuis in het VTI (ingang: Vakschoolstraat 41) ligt op 20 min wandelen of 7 min fietsen van Netwerk Aalst. Het is makkelijk bereikbaar via het openbaar vervoer, met vlakbij bushalte VTI Aalst en het station op 15 min wandelen. Je fiets kan je meenemen door de schoolpoort en stallen op de speelplaats. Je auto kan je kwijt op de parking van het VTI in de Asserendries.

De tijdelijke filmzaal in het VTI is rolstoeltoegankelijk. Er zijn 120 plaatsten in de cinemazaal.

schoolfilm

Overdag vertonen we schoolfilms. Kom met je klas naar de film in Netwerk Aalst en geniet van een fantastische filmervaring. Ook dit jaar selecteerden we samen met JEF de beste films voor elke graad. Er is een aanbod voor kleuter-, lager en middelbaar onderwijs. Het volledige aanbod voor 2022-2023 vind je hier of vraag een film op maat via charlotte@netwerkaalst.be.

filmclub

En er is meer… Netwerk Aalst heeft een Filmclub voor jongeren. Ben jij ook zot van film? Altijd al een cinema willen runnen? Kijk je graag verder dan de zoveelste James Bond? Dan is dit misschien iets voor jou. Ben je 15+ en geïnteresseerd in film en wil je dit graag delen met anderen? Laat dan van je horen via hans@netwerkaalst.be