tentoonstelling

Alle Programma

Belle Epoque

Mat and Nikki

Belle_Epoque

Mooi, fijn, net, sierlijk, stijlvol, elegant, esthetisch, schoon, schitterend, kunstzinnig, parmantig, lekker, poëtisch, fatsoenlijk, onberispelijk, opgeruimd, ordelijk, propertjes, prima, uitstekend, clean, verzorgd, smaakvol, magnifiek, beeldig, pico bello, piekfijn, riant, groots, splendide, subliem, superbe, verrukkelijk, oogverblindend, luisterrijk, teder, plezierig, jofel, exquis, aantrekkelijk, aangenaam, appetijtelijk, attractief, begeerlijk, bekoorlijk, betoverend, charmant, flatteus, innemend, knap, lekker, lief, lieflijk, ooglijk, pakkend, prettig, verleidelijk, verlokkelijk, romantisch. — Mat and Nikki

Belle Epoque brengt een droombeeld naar Netwerk Aalst waarin bezoekers zich kunnen ontplooien. Het is een schuiloord waarin we vrij kunnen dromen. Belle Epoque is een tuin die je kan vinden binnenin Netwerk Aalst. Het is een concept dat werd ontworpen en uitgevoerd door de twee Aalsterse kunstenaars Matthias Phlips en Nicolas Keppens. Ze vormen het kunstenaarsduo Mat and Nikki en brachten eerder al de korte animatiefilm ‘Wildebeest’ uit, die onder andere genomineerd werd voor de European Film Awards. Laat je onderdompelen in het paradijselijke Belle Epoque, een tuin geïnspireerd op de menselijke conditie en getuned door de exuberante, onuitputtelijke fantasie van Mat and Nikki.

In Belle Epoque krijg je de ruimte om je eigen initiatief te ontwikkelen, neem contact op met info@netwerkaalst.be

Belle Epoque staat voor een filmavond aan de wasdraad, breien in de loungezetels, een vergadering op het terras, een lezing in de tuinstoelen, een workshop bij het zwembad, dansen op het gras, een filmopname voor het hek, rondhangen op de ligzetels, springen op de trampoline en veel meer.

Credits

Productie: Bjorn Pauwels, Dietger Vanwynsberghe, Louis Van Haverbeke

Met dank aan: Johan De Cock, François Van den Abbeele

29.01.2021-