Over Netwerk Aalst

Netwerk Aalst is een ontmoetingsplek, een internationaal centrum voor hedendaagse kunst en een filmhuis. Sinds 2002 huist Netwerk in een voormalige textielfabriek in het centrum van Aalst. Rechteroever, jo!

Herken jij jezelf in één van deze profielen?

Warm-onthaalmedewerker

Je staat in voor het correct aan- en uitzetten van de tentoonstelling, je ontvangt onze bezoekers op een warme manier, en voert bijkomende administratieve taken uit, zoals de ticketverkoop en bookshop. Je spreekt bezoekers aan en geeft waar nodig bijkomende praktische of inhoudelijke informatie. Je bent een belangrijke schakel tussen het kunstencentrum, de kunstenaars en het publiek.

Cafémens

Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de bar. Je hebt een klantgerichte houding en voert de jobgerelateerde taken – zoals uitschenken van de dranken, opkuisen van het café, aanvullen van de frigo’s en correct beheer van de kassa – op nauwgezette wijze uit.

Handige Harry, Hakim of Henriette

Je voert technische en logistieke taken zelfstandig of onder begeleiding uit. Met andere woorden; je bent een klusser of je ziet het wel zitten om een projector te bedienen. ’t Is handig als je een (basis)kennis hebt over technische materialen, bouw en constructies, of over geluid en lichtapparatuur.

In ruil…

Bieden we je een boeiende ervaring in de culturele sector, een warm welkom in een fijn team en een forfaitaire vrijwilligersvergoeding (tot 1.388 euro per jaar).