YIN yoga

VIOLETS 1

Het is vaak moeilijk om even ‘stil’ te staan in deze altijd maar draaiende maatschappij. Yoga is ideaal om te vertragen, rust te brengen in je hoofd en je lichaam, te verbinden met jezelf, je lichaam en geest. Heb je zelf nood aan wat rust? Wens je graag te verbinden met jezelf en anderen? Dan is YIN yoga ideaal voor je!

YIN yoga maakt gebruik van zit- of lighoudingen die we iets langer aanhouden. Op deze manier bereiken we de diepe bindweefsels en kunnen spanning & emoties de kans krijgen om los te komen, waarbij de energie weer kan gaan stromen. We komen in contact met onszelf, leren om opnieuw te voelen, alle emoties en spanningen die er kunnen zijn aanraken en een plaats geven of er afscheid van nemen. Het is een zachte vorm om ‘los te laten’ of vooral ‘ruimte te geven’ aan wat er is en wat er mag zijn.

Voor yin yoga heb je absoluut zero ervaring nodig. We gaan geen acrobatische toeren uithalen. Je hebt enkel wat tijd nodig om aan je zelfzorg te geven en om je lichaam even deze zachtheid te gunnen.

Wens je ook thuis te komen bij jezelf? Schrijf je dan in via een mail naar Nele voor deze reeks van 10 sessies. We werken bij elke sessie volgens een thema.

De deuren openen een kwartiertje op voorhand. We beginnen graag op tijd.

Namasté

Praktisch

Contact: Nele, aimforlene(at)gmail.com

Deelnemers maximum 10 personen

10 sessies en 2x per week.

Op zondagvoormiddag 11u -12u

Op woensdagavond 20u15-21u15

Datums nog te bevestigen

24.01.2021 11:00—04.04.2021 21:15