concert

Alle Programma

aLOSTaSOULS # 10

Voor deze jubileumeditie gaat het Aalsterse collectief de uitwisselling aan met AMATEUR ATHLETICS, een Engels collectief, berucht om zijn clubnights in de Londense Social-Club.
Atletiekers van dienst zijn Phiorio, een in Londen residerende Italiaan die u dj-gewijs het neusje van de zalm qua minimal techno serveert. Naast een excellent en technisch hoogstaand dj, is hij tevens het brein achter Click, een legendarische Londense clubnight.

De broertjes Alex en Paul Gulati doen het al dan niet samen met Gash (ofte Paul Southgate). Van deze jongens kan je alles verwachten. Alex werkt als soundengineer voor filmproducties en maakt geluidsinstallaties. Paul is vormgever en bracht een 12inch uit op Rephlex, het label van Aphex Twin. Gash is een wandelende popencyclopedie en is in die hoedanigheid een onversmaadbare dj en cut-up-producer. Bovendien kunnen ze allen nog eens goed overweg met laptops en andersoortige muzikale knopjes, maar verwacht u vooral niet aan reguliere popdeuntjes!

Neubarton (aka Jason Barton) zal u willens nillens in beweging zetten met een gevarieerde dj-set met een lichte voorkeur voor elektro en new wave.

Een week na aLOSTaSOULS # 10 trekt de aLOSTaSOULS-crew naar Engeland, alwaar Dardadrome zijn eerste vinyl-single zal voorstellen op de eerstvolgende Amateur Athletics te Londen. Maar ook in Netwerk kan u al voorproeven van de vernieuwde Dardadrome-show. Sinds kort is Dardadrome uitgebreid tot een viertal. Het originele trio Kwinten Callens, Patrick Van Neck en Aagje Callens werd aangevuld met compuwizzard/toetsenwonder Wence Vandermeersch, hetgeen de sprankelende elektropopsound van Dardadrome enkel ten goede komt.

Coma.sport, de obscure, tijd – en plaatsoverschrijdende cultformatie brengt een bevreemdende mix van field recordings, psychfolk, musique concrète, verstoorde newage, gemanipuleerde mediafragmenten, noise en laptopgefröbel. de zesdelige cd-boxset verschijnt binnenkort op het aan aLOSTaSOULS gelieerde Arsonist Recordings-label. aLOSTaSOULS # 10 geeft u een voorsmaakje.

19.03.2005 20:00