concert

Alle Programma

aLOSTaSOULS # 12 vs D-tuned

Jerusalem the Black (B)
Improv folk

OrvsAnd (B)
Improv, jazzy, Folky Elektronica

Gilles Dela Tourette (B)
Laptoppopnoise van Steven Tevels

Steamer Cry Wolf-Taliban-ensemble (B)
Experimentele Steamer set ft Tuk (K-RAA-K)³

Sofus Forsberg
Sofus Forsberg brengt pure elektronica die tussen chaotisch rockend en rustige melodieus heen en weer schiet, een mix als het ware van Autechre & Boards of Canada. Eind 2002 kwam z’n fijne debuutplaat NO/1 uit, met de wondermooie stem van Henriette Sennevaldt (Under Byen) en de jazzy sax van Niels Böttcher. Op Sonar 2004 was hij één van de hoogtepunten en werd z’n concert opgenomen voor de John Peel’s One World Show en vorig jaar was hij reeds te gast in Kc Netwerk. Op 26 september 2005 komt z’n nieuwe plaat Udefra uit op Jenka Music, we zijn zeer benieuwd!

Voor fans van Boards of Canada, Future 3 en Funkstörung.
www.sofusforsberg.com

Karsten Pflum
De 25-jarige Karsten Pflum, die in het dagelijks leven door het leven gaat als Jacob Helverskov Madsen, won in 2002 de Danish Arts Councils Award voor jonge componisten en dat was natuurlijk een mooie kickstart voor zijn muzikale carrière. Z’n debuutplaat Tracks werd gereleased op het Engelse Worm Inteface en dit jaar verscheen z’n tweede plaat Flugten Fra Ar 2000 (hetgeen zoveel betekent als The Flight From Year 2000) op Jenka Music. Waarop hij wederom een absoluut meester blijkt te zijn in het creëren van sprookjesachtige taferelen en het verknippen van beats, of zoals de Jenka-site het vermeldt: Complex hard beats on a journey into the magical forest

Freaky shit, dat zelfs gedraaid wordt op Radio 1’s Breezeblock en door de wijlen John Peel.

DJ’s

E-Phonk vs Dconvict
E-phonk (red room) draait reeds een tijdje mee in het clubcircuit, zijn sets kon u o.a. bewonderen in de Fuse, Decadance, Vooruit, .waar hij de draaitafels deelde met enkele fijne namen uit het (inter)nationale circuit: cj Bolland, Ed&Kim, Moodlex, Bob Sinclar, Joey Beltram, Rainer Truby, … Verder ook te horen op Switch (Stubru). Dconvict (red room) is de Dendermondse Drumnbass-man Verwacht u aan een zeer eclectische set.

aLOSTa/D-tuned dj Tag Team
Ofwel Kwinton vs Davy. Verwacht u aan postpunk/electro/deathdisco/.

www.alostasouls.be

30.09.2005 20:00