concert

Alle Programma

Annual 2008 / Heleen Van Haegenborgh / Voodoo Trance Sound System

Finissage Fuzzy Electronics (& Magnetics)

Presentatie Annual 2008
Annual 2008, als naslagwerk voor het Netwerkprogramma van 2008, wordt dit jaar opgebouwd volgens het principe van de encyclopedie. Tekstuele bijdragen worden o.m. geleverd door Jean-Marc Huitorel, Lorenzo Benedetti, Aaron Schüster en David Keenan. Naar goede gewoonte wordt de publicatie vergezeld door een cd met live fragmenten, soundscapes en onuitgegeven composities.

Heleen Van Haegenborgh plays Mauricio Kagels Rrrrrr…
Pianiste Heleen Van Haegenborgh (BE) specialiseert zich in het uitvoeren van experimentele hedendaagse muziek. Ze maakte voorstellingen op basis van het werk van John Cage en werkte o.a. samen met Esther Venrooy, Katrien Vermeire, Tape Tum, Kelly Schacht en Guy de Bièvre. Voor Netwerk verdiept ze zich in de encyclopedische compositie Rrrrrr… van de Argentijns/Duitse componist Mauricio Kagel.

Voodoo Trance Sound System
Drummer Eric Thielemans (BE) bundelt de krachten in Voodoo Trance Sound System met twee bijzondere en veelzijdige drummers Chris Corsano (US) (Björk, Evan Parker, Paul Flaherty, …) en Jeroen Stevens (BE) (I Love Sara, Mauro, …) voor een partijtje overdonderende beats, spirituele drones en folky breaks.

04.04.2009 20:30