concert

Alle Programma

Another side of Radian

Radian is het Oostenrijkse trio Martin Branlmayr (drums), Stefan Németh (elektronica) en John Norman (bas). Met Another side of Radian: a Mosz-labelnight geeft Netwerk een staalkaart van de nevenprojecten van die Weense band uitgegeven op Mosz. Mosz is het label van Stefan Németh (o.a Radian) & Michaela Schwentner (o.a. Jade) uit Oostenrijk. Het label ligt qua muziekstijl tussen analoog en digitaal en vormt een platform voor diverse individuele ideeën en non-conformistische vormen. Gerelateerd aan het Megolabel. Een avondje Alpentronica.

www.mosz.org

Gustav is het alterego voor de innemende singer-songwriter Eva Jantschisch die haar maatschappijkritische teksten in een bedding van elektronica en ongebruikelijke instrumentatie brengt.

Kapital Band 1 is het duo Nicholas Bussmann (Beige Oscillator) en Martin Branlmayr (Radian). De abstractie van “pop” of “funk” is hetgeen hen interesseert. Uitgeklede pop waarvan enkel de basisidee overblijft. Een unieke popbastaard.

Lokai is het project van Stefan Németh (o.a. Radian) en Florian Kmet (o.a. Superlooper). Het basisgegeven is het combineren en uitbreiden van het klankbord van een elektrische gitaar met elektronica op een structurele en tonale manier. Het geheel wisselt af tussen zeer gelaagde nummers en fragiele melodieën.

18.02.2006 20:30