concert

Alle Programma

Micronormous / ZX Spectrum Orchestra / Filmficciones / 7 Inch Cinema

7 Inch Cinema

Het collectief 7 inch Cinema uit Birmingham neemt in kader van ##Event#02:ACT:269## het Netwerkcafé in met onder andere kortfilms, propagandafilms, super-8-vakantiefilmpjes en award-geprezen animatiefilms. Verwacht unieke live sets van ZX Spectrum Orchestra (Warm Circuit Records) en Micronormous (Matthew Eaton – Pram), originele visuele presentaties en 3D avonturen van Filmficciones en een mix van projecties, muzikale interventies door het moederschip 7inch Cinema.

MICRONORMOUS is de incarnatie van de veelzijdige muzikant en producer Matthew Eaton (Pram). Samen met Filmficciones presenteert Eaton een selectie van nieuw materiaal.

ZX SPECTRUM ORCHESTRA
Brian Duffy (Modified Toy Orchestra) en Mike Johnston (Plone, Mike in Mono). Hun muziek is nauwgezet gemaakt met de Sinclair ZX Spectrum computer. Sinds kort ontwikkelen zij animatie met dezelfde techniek. Het eerste Spectrum album wordt dit jaar uitgebracht op Warm Circuit Records.

FILMFICCIONES oftewel filmmaker / fotograaf Scott Johnston werkt sinds twee jaar samen met de band Pram, die samenwerking leidde tot een tour door Turkije, Rusland en Polen. Filmficciones en Pram waren eerder dit jaar te gast in Netwerk.

7 INCH CINEMA
Film en muziek door Ian Francis en Pip McKnight (Birmingham). 7inch heeft niet de intentie projecten te ontwikkelen bedoeld voor cinema maar focust zich op het creëren van een gemoedelijk sfeer door zelfgemaakte films en audiovisuele performances te combineren. Verwacht u aan kortfilms, diverse projecties en dj-sets.

www.7inch.org.uk

04.06.2006 14:00