concert

Alle Programma

Sun Araw / Gary War / U.S. Girls / Andrea Belfi

Sun Araw is het solo-universum van Magic Lantern’s psychonaut Cameron Stallones. Hij recycleert het kosmische van Spacemen 3 en van krautrock en combineert ze met verdwaalde wereldse klanken tot een slapeloze trip die de luisteraar meesleurt in een donkere tunnel, langsheen exotische beesten tot het witte licht aan het einde ervan. Verwacht psychedelische jams met donkere dub, trage Afrikaanse funk, meeslepende drones en zweterige tropische vibes.

Myspace Sun Araw

Het trio Gary War is afkomstig uit ‘a galaxy far far away’. Ze maken psychedelische new wave, gedompeld in een bad vol feedback, effecten en synthy vibes. Perfect voer voor Ariel Pink fans.

Myspace Gary War

Megan Remy, a.k.a. U.S. Girls, uit Philadelphia wordt de Brian Eno van de jaren vijftig genoemd… maar dan uit de 23ste eeuw. De lo-fi chanteuse creëert een uniek universum door popmelodiën aan ruwe reel-to-reel tape soundtracks te lijmen. Het leverde in 2008 en 2009 Introducing… en Go Grey op, twee sterke platen op het Siltbreezelabel met o.a. covers van The Kinks en Bruce Springsteen.

Myspace U.S. Girls

Andrea Belfi is drummer en elektroakoestisch muzikant en behoort tot de top van Italiaanse underground. Hij omringt zijn drumkit met synthesizers en elektroakoestische apparaten waarmee hij minimale en verstilde pareltjes maakt.

Myspace Andrea Belfi

28.10.2010 20:30