Kitchen Stories

Swinguerra Editie

Met Swinguerra, het finissage event van Ritual in Transfigured Time, gaat een nieuwe editie Kitchen Stories gepaard, helemaal in het thema van de Latijns-Amerikaanse én de hip-hop cultuur.

Kitchen Stories is een langlopend project dat verschillende mensen en initiatieven aan het fornuis én aan het woord laat. Koken en eten als verbinding, ritueel en gesprek. Keukenverhalen worden gemaakt en beleefd in en rond de keuken van NW in samenwerking met kunstenaars, vrijwilligers en organisaties. Als bezoeker kan je er smakelijk van genieten en op die manier de volgende editie van Kitchen Stories steunen. 

Deze editie wordt in handen genomen door een aantal mensen uit de Latijns-Amerikaanse gemeenschap in Aalst. Ze serveren enchiladas op hun manier, op basis van lokaal geteelde groenten van bij De Loods. Voor de gelegenheid wordt het aanbod in de bar uitgebreid met Braziliaans geïnspireerde cocktails en mocktails.

18:30 – 20:30
Schuif aan voor Braziliaans gerecht ‘Picadinho de cogumelo & Salgados de fruta’. Geen reservatie nodig.

Prijs 8 Eur, of 1 maaltijd inbegrepen in de dagpas voor de 4 film programma’s van het Swinguerra event (20 EUR via de ticketlink).

Voor de gelegenheid zijn er ook Braziliaanse drankjes aan de bar:

Caipirinha cocktail, 8 Eur
Caipirinha mocktail (zonder alcohol), 4 Eur
Watermelon & Lime mocktail (zonder alcohol), 4 Eur

25.05.2024 12:00—22:00