Kunstendag voor Kinderen

Op zondag 19 november kan je de hele namiddag terecht in Netwerk Aalst voor workshops & rondleidingen, op maat van onze allerjongste bezoekers.

14:00 tot 15:00 Ghislaine Leung – Your Words in My Mouth | My Voice on Your Tongue *

Voor kinderen van 3 tot 8 jaar

Zet je zintuigen op scherp! In deze workshop nodigt schrijfster en kunstenares Ghislaine Leung je uit om samen met je mama, papa of iemand anders, te schrijven of tekenen wat je in Netwerk ziet, voelt of hoort en wat dat bij jou losmaakt. De ervaringen die in deze workshop geregistreerd worden, maken deel uit van een breder artistiek onderzoek dat Ghislaine Leung gedurende twee jaar in Netwerk Aalst uitvoert.

*Workshop Institutionele Kritiek voor Kinderen (eds. Netwerk Aalst)

Deze workshop is voor kinderen van 3 tot 8 jaar, met als voertaal het Engels en het Nederlands.
Elk kind brengt één volwassenen mee om haar/hem te vergezellen tijdens de workshop.
Gratis mits inschrijving per email.

Deze workshop maakt deel uit van de tweejarige samenwerking tussen Ghislaine Leung en Netwerk Aalst tijdens onze eerste episode: The Unreliable Protagonist (2017 – 2019).

15:00 tot 17:00 Luanda Casella – De onbetrouwbare rondleiding

Workshop & rondleiding, voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Verras je ouders en andere bezoekers van de tentoonstelling met verhalen over kunstwerken die soms waar en soms onwaar zijn. Schrijfster en verhalenverteller Luanda Casella leert je geheime technieken over hoe je onware verhalen kan vertellen, zodat iedereen ze gelooft. De kinderen leren de kunstwerken kennen en bedenken er nieuwe verhalen rond.

Vanaf 16:30u starten we de officiële rondleiding met alle geïnteresseerden. Het is dan aan de kinderen om iets over de kunstwerken te vertellen.

De workshop is voor kinderen van 8 tot 12 jaar met als voertaal het Nederlands.
Gratis mits inschrijving per e-mail.

The Unreliable Narrator/De onbetrouwbare verteller is een project waarvoor we kunstenaars uitnodigen uit om een rondleiding te geven door onze tentoonstellingen. Luanda Casella is een Braziliaanse schrijfster en performer die onderzoek voert naar ‘The Unreliable Narrator’ en de ‘Bullshitter’ als literaire ideeën.

19.11.2017 14:00—17:00