Opening cinema in VTI

Everything Everywhere All at Once

Op 9 september openen we onze cinema feestelijk in VTI Dé Vakschool. Daarbij hoort uiteraard een hapje en een drankje. Vanaf 19u ben je welkom om samen te klinken op de toekomst. Om 20u start de film Everything Everywhere All at Once van Daniel Kwan en Daniel Scheinert.

Everything Everywhere All at Once

Evelyn heeft samen met haar man Waymond een onsuccesvolle wasserette, een rebellerende dochter en een belastingaangifte die maar niet lijkt te eindigen. Exact op het moment dat het allemaal teveel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universums en is Evelyn niet langer alleen een wasserettehouder, maar ook internationaal bekende filmster, kungfu-meester, chef-kok of misschien de held die iedereen al die tijd nodig had.

Everything Everywhere All at Once is een eigenzinnige science-fiction avonturenfilm geregisseerd door het regisseurs-duo Daniel Kwan en Daniel Scheinert (Swiss Army Man). Met in de hoofdrollen: Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon), Ke Huy Quan (The Goonies) en Jamie Lee Curtis (Halloween).

Everything Everywhere All at Once is veel. Het is een komedie, een familieverhaal, sciencefiction en heeft geweldige actiescènes die sterk gechoreografeerd en gemonteerd zijn. ★★★★ – Filmtotaal

Everything Everywhere All at Once (2022) is waarschijnlijk de meest opwindende film die je dit jaar gaat zien. ★★★★★ – Filmvandaag

Netwerk film in het VTI

Netwerk Aalst verbouwt waardoor ons filmhuis tijdelijk verhuist naar de prachtige feestzaal van VTI Aalst (ingang: Vakschoolstraat 41). Vanaf september tot het einde van het schooljaar 2022-2023 kan je er elke dinsdag en vrijdag films gaan bewonderen.

09.09.2022 19:00