tentoonstelling

Alle Programma

Dimitri Vangrunderbeek

Dealing with Ordinary Form

In zijn artistieke onderzoek bevraagt Dimitri Vangrunderbeek (°1964 Brussel) het transformatieproces tussen alledaagse voorwerpen en autonome kunstwerken en gaat hij na hoe objecten zich tot hun omgeving kunnen verhouden. De presentatie in Netwerk wordt opgevat als een totaalinstallatie die ingaat op de ruimtelijkheid van objecten, de nieuwe mogelijke lezingen ervan en het momentum waarop autonomie kan ontstaan.

Dealing with Ordinary Form zal tevens het academisch-artistieke landschap vormen voor de eindverdediging van Vangrunderbeeks doctoraat aan de RMIT University Melbourne.

Naar aanleiding van deze tentoonstelling wordt het kunstenaarsboek Through and Through gepubliceerd door ARA / MER. Paper Kunsthalle, in co-productie met Netwerk en de Faculteit Architectuur KU Leuven.

Publieke presentatie doctoraat
DO 16.04.2015 15:00

Het Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) / School of Architecture and Design en het Departement Architectuur van de KU Leuven werkten intensief samen aan creatief, praktijkgericht onderzoek. Binnen deze samenwerking hebben beide scholen het genoegen u uit te nodigen op de presentaties van drie onderzoekers van het Departement Architectuur en LUCA | School of Arts, in het behalen van hun doctoraat aan RMIT.

De presentatie van Dimitri Vangrunderbeek vindt plaats in Netwerk, op 16 april om 15:00. Inschrijven kan via architectuur.kuleuven.be.

Opening ZA 28.03.2015 20:00

29.03.2015-13.06.2015

Kunstenaars