tentoonstelling

Alle Programma

Netwerk Fabriek programmeert tentoonstelling in het kader van Toer

KUNSTOEVERS

Netwerk Aalst doet mee aan het zomerprogramma van Aalst! Aalstenaars trokken de voorbije maanden massaal hun wandelschoenen aan of sprongen op hun fiets. De stad wil die wandel- en fietstochten verrijken. Nog tot 13 september kunst ontdekken in Aalst en haar deelgemeenten. Je kan het parcours vrij bewandelen.

Zo kan je in Netwerk Aalst de tentoonstelling van Ann ‘Raphaëlle’ Vervoenen en Karen Dobbeleir bezichtigen. Ze wonnen de wedstrijd van Kunstoevers en veroverden zo een plekje in de spotlights van Netwerk Fabriek.

Daarnaast werden er nog 6 kunstenaars geselecteerd om hun werk te tonen in Netwerk Fabriek. Je kan de groepstentoonstelling bekijken met werk van Adriana Barcenas, Anke Debacker, Hans Temmerman, Jonas Callaert, Louise Souvagie, Werner Van Lierde.

Een folder met kaart en alle info kan je afhalen bij het toeristisch kantoor, het administratief centrum, Utopia of Netwerk Aalst. Of je raadpleegt koerentoer.aalst.be.

Met deze tentoonstelling wil Netwerk Fabriek iedereen in Aalst een stem geven. We grijpen terug naar de wortels van Netwerk Aalst als een open huis waar iedereen welkom is: activisten, kunstenaars en kunstliefhebbers, bewoners van Aalst en daarbuiten.

5 september: Kunstoevers in the spotlight

Zaterdag 5 september vond de prijsuitreiking aan de laureaten van Kunstoevers plaats. Nogmaals proficiat aan de laureaten van Kunstoevers 2020:

  • Win je expo: Ann ‘Raphaëlle’ Vernoenen, Karen Dobbeleire
  • Stop motion: Frank Van Heesvelde
  • ’t Kan Aal: VVYNN, Ines Thora & Kato De Vuyst, Claire Stragier, Blackking en Seth Mortier.

PLAN JE BEZOEK

Vrije toegang.
Beide tentoonstellingen kan je bezoeken van donderdag tot zondag van 13 tot 18u.
Reserveer je tickets >

Maatregelen voor een veilig bezoek >

14.08.2020-13.09.2020