Line up the cooks, read my lips, eat the triangle

Bureau d'Alimentation

Tijdens een driegangenmenu komt het werk van Chrysanthi Koumianaki helemaal tot leven. Op het menu: een culinaire interpretatie van haar artistieke beeldtaal. Tijdens de maaltijd wordt u letterlijk onderdeel van een meeslepende performance.

De Griekse chef-kok Fahd Alexander Hassan-Kassem stelt een verrassend driegangenmenu samen op basis van de tekeningen van Chrysanthi. Samen eten wordt zo een vorm van communicatie; of, beter gezegd, een manier om visuele taal om te zetten naar andere zintuigen, waardoor de ervaring al onze zintuigen beroert.

We dienen het driegangenmenu op in de tentoonstellingsruimte. Van de tafels tot de borden; alles is ontworpen door de kunstenaar zelf. U bent helemaal ondergedompeld in het universum van Chrysanthi.

Praktisch

Voor €25 krijgt u een driegangenmenu, inclusief aangepaste drank. Extra drank is apart te verkrijgen.

Het diner begint om 19 uur. We verzoeken u vriendelijk op tijd te komen – eens het diner is begonnen is het onmogelijk om nog aan te sluiten.

U wordt echt deel van de performance. Daarom vragen we u om bij inschrijving meteen te betalen. U krijgt alle informatie toegestuurd.

Gelieve in te schrijven via bureaudalimentation@netwerk-art.be

30.03.2018

Gerelateerd programma

Bureau d’Alimentation

Lokaal voedsel: Mythe of Realiteit